Esports

El Terrassa FC condemna l’intent d’agressió a l’àrbitre

El col·legiat aragonès del partit de diumenge passat va redactar un annex a l’acta i va denunciar els fets a la Policia Nacional de Saragossa

L'àrbitre del partit, ensenyant una targeta groga / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El Terrassa FC ha emès aquest dimecres a tarda un comunicat sobre l’intent d’agressió a l’àrbitre Pablo Monterrubio Torres després del partit de lliga que es va disputar diumenge a l’Estadi Olímpic davant del Badalona Futur. El comunicat arriba tres dies després de la disputa del matx. El mateix dilluns, el col·legiat, que va redactar un annex a l’acta denunciant els fets, va interposar una denúncia davant la Policia Nacional de Saragossa, on resideix.

“El club condemna de forma enèrgica qualsevol acte de violència física i/o verbal. No acceptem, de cap de les maneres, qualsevol acte d’odi i intolerància de qui no respecta els valors més absolutament elementals de respecte i convivència”. Aquest és l’encapçalament del text tramès pel Terrassa FC, que es desmarca d’aquesta manera de l’intent d’agressió que va patir el col·legiat  aragonès davant del seu cotxe, aparcat en una zona no protegida. davant de l’entrada de la Zona VIP de tribuna.

Assegura el club que “reforçarà la seguretat i el protocol” abans, durant i després dels partits, i que, entre d’altres mesures, s’habilitarà un espai exclusiu en una zona interna de l’estadi destinada a la tripleta arbitral.

El Terrassa FC expressa també en el seu comunicat que va sol·licitar formalment, com ho fa sempre, la presència d’agents de la Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra. I assenyala: “Cap d’aquests dos cossos no hi era present, perquè no van considerar el partit de risc, tot i la previsió d’una gran entrada”.

De la mateixa manera, el club agraeix i reconeix públicament la tasca del responsable de protocol, Agustín Robles, i del delegat de l’equip, Manuel Hermosa, “per protegir la integritat física dels àrbitres” i assegura que “van intermediar i es van exposar per frenar de totes les formes les agressions”.

Tanca el comunicat el club dient que “continuarà treballant perquè mai més es repeteixin aquest tipus d’escenes i per acabar amb la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància a l’esport”.

To Top