Esports

L’àrbitre del partit del Terrassa FC relata l’intent d’agressió

Aquest dilluns ha presentat una denúncia davant la Policia Nacional de Saragossa

Pablo Monterrubio Torres, durant el partit entre el Terrassa i el Badalona Futur / Nebridi Aróztegui

Pablo Monterrubio Torres, àrbitre del partit de Segona Federació de futbol que van disputar diumenge el Terrassa FC i el CF Badalona Futur a l’Estadi Olímpic, ha redactat un annex a l’acta en el qual relata l’intent d’agressió que va patir al final de l’encontre quan abandonava les instal·lacions del club egarenc. Com ja va informar Diari de Terrassa el diumenge, un grup de persones va colpejar el seu cotxe i van insultar els components de l’equip arbitral intentant arribar a l’agressió física. Els fets es van produir davant de la porta de tribuna, on els àrbitres havien deixat el seu vehicle.

Pablo Monterrubio destaca en el seu relat que el cotxe estava aparcat en una zona que no estava protegida davant de l’entrada de la Zona VIP de tribuna. I que a la seva sortida de l’estadi, van observar com un grup d’entre sis i vuit persones insultaven l’autobús de l’equip visitant mentre abandonava les instal·lacions. Aquest grup de persones és el mateix que quan veu sortir l’equip arbitral, acompanyat del delegat del Terrassa i del responsable de protocol, és dirigeix a ells. “Sou uns fills de puta, sou uns merdes, sou uns pocavergonyes, ara heu de donar la cara, que us matarem”, explica l’àrbitre que els van cridar. “El grup mencionat va venir cap a nosaltres, cobrint-se el cap amb caputxes i tapant-se el rostre amb jaquetes i amb les mans, en una actitud molt agressiva i perillosa, començant a témer per la nostra integritat física.”

Així va quedar el cotxe de l’àrbitre del partit / RFEF

Segons s’explica en el document arbitral, un dels agressors es va encarar amb un dels assistents davant l’intent per protegir-los dels representants del Terrassa. “És quan la situació va ser més tensa i perillosa. L’agressor, mentre estava sent apartat, va llançar una puntada de peu cap a l’assistent sense impactar en ell. La resta d’agressors es troben escopint-nos, insultant-nos, amenaçant-nos i colpejant el cotxe. Temem per la nostra integritat física, donada la violència i l’actitud amb la qual es van emprar els agressors cap a nosaltres. Destacar la presència dels membres de l’equip local, intentant separar els agressors.” És quan els agressors són separats lleugerament, quan els membres de l’equip arbitral es van introduir en el seu vehicle. “Quan arrenquem, els agressors es van abalançar sobre el cotxe i van començar a donar cops i puntades de peu de forma molt violenta, intentant, fins i tot, obrir el vehicle. Donada la situació, vam abandonar la zona com més aviat millor i en direcció contrària per evitar majors incidents.”

L’àrbitre indica que posteriorment, van aturar-se per comprovar els danys físics al vehicle. “Vam apreciar dos cops a la porta esquerra del darrere amb la xapa enfonsada i el tancament automàtic del retrovisor dret que no funcionava.” També explica que van veure escopinades i marques en el cotxe pels cops rebuts. L’àrbitre assenyala que ni durant el partit ni al final van observar ni es van presentar davant d’ells membres de la força pública. I diu que aquest dilluns ha presentat una denúncia davant la Policia Nacional a Saragossa.

Colpegen el cotxe de l’àrbitre a l’Estadi Olímpic

To Top