Esports

El San Cristóbal, a deixar segellada la tercera posició

El San Cristóbal visitarà demà la Pobla de Mafumet amb la voluntat de guanyar per tancar la lliga tercer i tenir avantatge almenys en la primera eliminatòria del “play-off”

El davanter del San Cristóbal Mario Cantí, en una acció ofensiva del matx de la primera volta contra la Pobla Mafumet / arnau alcalà

No és el mateix acabar la lliga tercer, quart o cinquè. Per bé que el San Cristóbal té assegurada des de diumenge passat la seva participació en el “play-off” per pujar a Segona Federació, el seu entrenador, Dani Andreu, té clar que cal guanyar demà a les 12 hores al camp municipal d’Esports de la Pobla de Mafumet per assegurar una tercera posició que tant ha costat consolidar. El tercer, a més, tindrà avantatge de camp i es classificarà en cas d’empat final, almenys en la primera eliminatòria. També a la segona, sempre que no s’hi classifiquin ni Sant Andreu ni Europa, que són els equips que hi aspiren. Qui quedi primer pujarà directament.

Després de garantir-se la disputa del “play-off” en vèncer al Tona per 1 a 0, els parroquials ocupen la tercera posició amb 49 punts, un més que l’Hospitalet i Peralada. Els primers visiten el Vilafranca i els segons reben el Sants en aquesta darrera jornada, en la qual un empat no li serviria al San Cristóbal per acabar tercer.

“Ja estem classificats, però el partit de diumenge és importantíssim per a nosaltres. Volem acabar la lliga guanyant i certificant una tercera posició que ens donarà avantatge. L’equip està molt motivat. Els jugadors són conscients que part de la feina està feta, però saben també que cal rematar-la. Hem d’acabar la lliga regular de la millor manera possible i no pensem en res més que no sigui guanyar”, comenta el tècnic rubinenc, que durant tota la setmana ha inculcat als seus futbolistes que la lliga no ha acabat i cal acomiadar-se’n amb una victòria a terres tarragonines.

No es refien del rival

La Pobla de Mafumet no es juga res en aquest darrer partit de lliga. Ocupa la setena posició i no té ja opcions de jugar el “play-off” ni tampoc no perilla la seva permanència. Tot i això, els parroquials no es refien gens del filial del Nàstic, al que ja van derrotar per 2 a 0 en el duel de la primera volta.

“Visitem un rival molt bo. Són jugadors gairebé professionals, que s’entrenen cinc dies a la setmana. Tots ells tenen una enorme qualitat tècnica i no ens podem relaxar en absolut. L’equip, però, està molt motivat. Tenim molta confiança en nosaltres mateixos i si fem les coses bé, guanyarem i acabarem tercers”, assenyala Dani Andreu.

El 2 a 0 de la primera volta no és cap referent per a ell. “El seu camp és molt més gran i ells s’hi trobaran més còmodes. Som conscients que ens està costant guanyar fora de casa. Ens espera un duel molt complicat, però confio que estarem a l’altura”.

Ricki Calamardo, Yeray i Eric es perdran el matx de demà per acumulació d’amonestacions.

To Top