Esports

Duel d’alçada entre Atlètic i Complutense a la lliga de hockey

L’Egara visita el líder i el CD Terrassa rep la visita del cuer

L’Atlètic Terrassa buscarà una victòria que el mantingui en el segon lloc / Lluís Clotet

Jornada important pels representants terrassencs a la Divisió d’Honor masculina de hockey, que afronten partits que poden marcar el seu futur a la competició. A la part alta de la taula, l’Atlètic Terrassa rep el diumenge, a les 12 hores, la visita d’un Sanse Complutense que vol consolidar les seves opcions de disputar la “final-four” a la qual continua aspirant un Club Egara que afronta el repte de jugar al camp d’un Club de Campo líder i campió de la Copa del Rei. El CD Terrassa necessita guanyar el Taburiente, cuer de la lliga, per allunyar el perill de la zona baixa.

L’Atlètic Terrassa torna a la lliga després de la seva participació a l’EHL en la qual va obtenir la quarta posició. Amb la baixa de Roger Figa per lesió, l’equip de Xero Gasol necessita no fallar en aquest exigent compromís per consolidar la segona posició a la taula classificatòria i mantenir possibilitats d’optar encara a la primera plaça de la lliga regular, a sis punts de distància. Els de Can Salas signen una ratxa de sis jornades sense conèixer la derrota, període en el qual han sumat cinc victòries i un empat. El conjunt madrileny del Sanse Complutense es perfila com a un rival perillós. Manté una renda de 5 punts sobre el Júnior i de 6 amb relació a l’Egara des de la quarta posició.

Un altre duel important a la zona alta de la classificació enfrontarà aquest diumenge, a les 13 hores, el Club de Campo i el Club Egara. El conjunt madrileny és el líder sòlid de la competició amb sis punts de diferència sobre l’Atlètic. En les 14 jornades disputades només ha patit dues derrotes i aquesta temporada ja ha conquerit el títol de la Copa del Rei. L’Egara afronta aquesta sortida de la màxima dificultat exigit per la seva classificació, sisè a sis punts del quart lloc.

Finalment, el CD Terrassa rep també el diumenge, a les 12 hores, el Taburiente, cuer de la competició. Els de les Pedritxes són vuitens amb 6 punts de diferència sobre la plaça de promoció de permanència. Evitar aquest perill és l’objectiu dels locals.

To Top