Esports

Exposició sobre el centenari de la Federació Catalana de Hockey

La mostra es pot visitar fins al pròxim 9 de juny

Representants dels diferents estaments del hockey català i espanyol van assistir a la inauguració / FCH

El Museu de l’Esport Doctor Melcior Colet de Barcelona acull des d’aquest dimecres l’exposició “Centenari de la Federació Catalana de Hockey“, que va ser inaugurada el dimarts com a un dels actes destacats del programa commemoratiu d’aquests cent anys d’història de l’òrgan federatiu. La mostra estarà oberta fins al 9 de juny i es pot visitar gratuïtament de dilluns a divendres de 9 a 16 hores.

A l’acte inaugural, a més del president de la Federació Catalana, el terrassenc Xavier Adell, van assistir el dorector del Consell Català de l’esport, Aleix Villatoro; Santi Deó, president de la Federació Espanyola de Hockey; els expresidents de la Federació Catalana Leandre Negre, Jordi Alcover i Narcís Carrió; així com presidents dels diferents clubs catalans; el de Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella; i el president del Comitè Organitzador del Centenari i president de l’Atlètic Terrassa, Josep Maria Biosca. Xavier Adell va agrair la bona acollida que la família del hockey ha donat als actes del Centenari.

La mostra repassa la història del hockey en aquests cent anys de vida de la federació i permet comprovar l’evolució de l’esport, des de la vestimenta dels jugadors, la reglamentació, la forma de l’stick o el pes de la bola, així com els esportistes que han tingut un paper més destacat en competicions internacionals, nacionals i locals. Objectes que han format part de la història del hockey català es poden veure en aquesta exposició.

To Top