Quarta posició per a l’Atlètic sub-14 i el CD Terrassa sub-19

Aquesta Setmana Santa, l’Atlètic es va classificar en quarta posició a l’Euro Hockey League sub-14. Idèntica posició va assolir el CD Terrassa a l’EHCO Trophy de la categoria sub-19

L'equip de l'Atlètic es va classificar en quarta posició a l'EHL sub-14 celebrada a Amstelveen

La ciutat d’Amstelveen va acollir la competició masculina i femenina de l’Euro Hockey League. Coincidint amb l’esdeveniment es van organitzar diferents tornejos de categories inferiors, en els quals hi van prendre part dos conjunts terrassencs, l’Atlètic i el CD Terrassa. Ambdues competicions es van disputar a les instal·lacions del Pinoké annexos al Wagener Stadium.

A l’EHL sub-14, el conjunt de Can Salas va emular la quarta posició assolida pel primer equip. Els terrassencs van quallar un molt bon torneig i es van classificar per a les semifinals, on van caure per la mínima (1-0) davant el conjunt anglès del Surbiton. L’autor del gol de la victòria britànica va ser Reynolds-Lloyd. L’equip sub-14 de Can Salas es va quedar a les portes de la final i va disputar el partit pel tercer i quart lloc davant del Racing Club de France. En aquesta ocasió, la medalla de bronze es va escapar en una tanda de “shoot-outs” que van guanyar els francesos. Els nens de l’Atlètic van seguir el camí del seu primer equip.

El gran triomfador va ser el Harvestehuder alemany, que va demostrar una gran autoritat en la fase de grups. L’equip d’Hamburg va superar el Surbiton anglès a la gran final per un contundent marcador de 5 gols a 1. En semifinals s’havien desfet per 7 a 0 del Racing Club de France.

En la categoria femenina d’aquest torneig sub-14, el triomf va ser per a l’HDM de la Haia. Les neerlandeses van derrotar a la final per 4 gols a 1 el Waterloo Ducks belga. Va participar també en la competició femenina el Club de Campo. Les madrilenyes es van haver de conformar amb la quarta posició. Van perdre davant del Surbiton anglès en una disputada tanda de “shoot-outs” que va necessitar fins a 18 llançaments. Charley Warren va anotar el “shoot-out” que va deixar les madrilenyes sense el bronze.

Competició sub-19

Pinya del conjunt sub-19 del CD Terrassa, que es va classificar en la quarta posició

D’altra banda, els camps d’Amstelveen van acollir la primera edició de l’EHCO Trophy, una competició destinada a equips de la categoria sub-19. El conjunt de les Pedritxes hi va prendre part en la seva condició de campió d’Espanya juvenil.

En la categoria masculina, el CD Terrassa va tenir com a rivals els amfitrions de l’Amsterdam, el Royal Orée belga i el Harvestehuder alemany. Com a novetat, en aquesta primera edició hi van poder prendre part jugadors sub-19 per tal de premiar l’esforç dels campions de la temporada passada.

A la fase de grups, els egarencs van empatar a zero amb el Harvestehuder, van caure per 1 a 0 davant de l’Amsterdam i van perdre per 7 a 3 amb el Royal Orée. En el duel per la tercera i la quarta posició, el CD Terrassa va caure per 1 a 4 davant del Harvestehuder.