Esports

La selecció femenina sub-18 va guanyar el 4 Nacions de Leuven

Set jugadores terrassenques integren la selecció espanyola sub-18, que va acabar primera a la ciutat anglesa de Nottingham

Durant la Setmana Santa, les seleccions espanyoles sub-18 i sub-16 van disputar els seus respectius tornejos 4 Nacions, a Leuven (Bèlgica) i Nottingham (Anglaterra) respectivament. Un total de 20 jugadors terrassencs integraven les quatre seleccions espanyoles en aquests tornejos de caràcter amistós.

El combinat femení sub-18 que entrena Eugenio Paulón es va adjudicar la victòria a terres belgues. Van assolir tres victòries en els tres partits del torneig. Es van imposar per 3 a 1 a Alemanya, per 4 a 3 a Bèlgica i per 2 a 0 a Escòcia. Set de les convocades eren terrassenques. Es tracta de Jordina Gibert i Núria Giménez (Atlètic); Júlia Amorós, Cèlia Millán i Natàlia Vilanova (Club Egara); Estel Petchamé (CD Terrassa); i Marta Alcaraz (Línia 22).

També a Leuven, el combinat sub-18 que dirigeix el terrassenc Oriol Torras es va classificar segon. Els espanyols van empatar a dos gols amb Alemanya i es van imposar a la tanda de “shoot-outs”, van perdre per 2 a 1 davant de Bèlgica i es van imposar per 4 a 1 a Escòcia. L’equip estava integrat pels següents sis terrassencs: Joel Galindo i Nil Recasens (Atlètic); Ton Morán i David Rodríguez (Club Egara); i Josep Martín i Mario Mena (CD Terrassa).

Els sub-16, a Nottingham

Al 4 Nacions de Nottingham, la selecció espanyola masculina sub-16, dirigida pel terrassenc Joan Fitó, va acabar tercera després de guanyar els escocesos per 2 a 0 i de perdre per 1 a 2 davant dels Països Baixos i per 1 a 3 davant d’Anglaterra. L’equip l’integraven 12 jugadors terrassencs: Marc Martín, Quim Coral, Eduard Marquès, Pol Agell i Abel Serrano (Atlètic); Senen Escamilla, Jan Trujillo, Max Costa, Enrique Morros i Jan Canal (Club Egara); Biel Calonge i Carlos Bultà (CD Terrassa).

Finalment, la selecció espanyola sub-16 femenina, va finalitzar segona a terres angleses. L’equip que dirigeix Stefania Piris va derrotar per 4 a 3 les angleses i per 4 a 2 les escoceses, però va caure per un contundent 0 a 7 davant dels Països Baixos. Vuit de les convocades eren egarenques: Nonna Corominas, Júlia Viñas, Anna Marquès, Clàudia Escudero i Laura Rovira (Atlètic); Belén Nart, Anna Borràs i Paula Aurell (Club Egara).

To Top