L’Handbol Terrassa va perdre 28-25 a la pista de l’OAR Gràcia

Queden 8 punts en joc i els de Rudi Reig en tenen 6 d’avantatge amb relació a les posicions de descens

El tècnic Rudi Reig, donant instruccions als seus jugadors / LLUÍS CLOTET

Tot i fer un bon partit, l’Handbol Terrassa va tornar sense cap punt del pavelló municipal de Sabadell. L’OAR Gràcia es va adjudicar el derbi vallesà per tres gols de diferència (28-25). Quan falten només quatre jornades per acabar la lliga de Primera Nacional, els sabadellencs ocupen la tercera posició amb 37 punts, mentre que l’Handbol Terrassa és tretzè amb els mateixos 15 punts que el Sant Esteve Sesrovires, dotzè.

Els homes que prepara Rudi Reig mantenen encara els sis punts d’avantatge amb relació a les posicions de descens, que ocupen Poblenou i Banyoles.

Roger Pérez, autor de cinc dianes, va ser l’encarregat d’obrir el marcador al minut 2. Els egarencs van començar molt forts i van mantenir el seu avantatge durant gairebé tota la primera meitat. Al minut 12 guanyaven per 5 gols a 7. L’avantatge es va anar incrementant fins al 7 a 11 que registrava l’electrònic al minut 22. La primera meitat es va tancar amb un avantatge de dos gols per als terrassencs (12-14).

Reacció sabadellenca

L’OAR Gràcia Sabadell va reaccionar a la represa. Va necessitar només sis minuts per signar un parcial de 6 a 2 i va passar a guanyar per 18 a 16. L’Handbol Terrassa continuava exhibint una bona defensa i un bon ritme d’anotació ofensiva. No va deixar que els sabadellencs s’escapessin en el marcador, però van anar, això sí, sempre per darrere.

Al minut 49, l’avantatge dels amfitrions s’havia enfilat fins als quatre gols (25-21). Els de Rudi Reig van intentar apropar-se en el marcador, però la diferència es va mantenir sempre entre els dos i els tres gols. Al final, 28 a 25 per a un OAR Gràcia superior.