El San Cristóbal, molt a prop del “play-off”

El conjunt de Dani Andreu ha deixat enllestit a favor seu el partit contra el Vilafranca, amb tres gols a la primera meitat de l’encontre

Mario Cantí, en primer pla, celebra el 3-0 amb el seu autor, Ion Vázquez, que havia entrat al camp feia poc / Arnau Alcalà

Tres gols en els primers 32 minuts de partit han conduït el San Cristóbal cap a la victòria en el partit disputat al Municipal de Ca n’Anglada davant del Vilafranca. Després d’un inici d’encontre sense oportunitats, els de Dani Andreu han agafat la directa i han deixat el resultat gairebé resolt. Amb aquest triomf, el San Cristóbal fa un pas molt important per disputar el “play-off” ja que després de les derrotes de Girona “B”, Montañesa i Pobla de Mafumet  és cinquè i augmenta la seva renda als 5 punts sobre el cinquè classificat quan només queden 9 punts per disputar-se.

Els primers 10 minuts de la primera meitat no han mostrat res de destacable, si bé ha estat el conjunt parroquial qui ha tingut la pilota en el seu poder. Els d’Andreu intentaven arribar a l’àrea visitant, però no han pogut sorprendre a la defensa contrària en cap situació en aquest període de temps.

Tot ha començat a canviar en el minut 13, i en la primera aproximació clara en atac, ha arribat el primer gol del matx. Un bon contraatac dels locals ha culminat amb una ‘passada de Kevin a Mario Cantí que, situat a la banda dreta, ha centrat per Tom, que ha rematat avançant-se al seu marcador, establint l’1 a 0.

El gol ha esperonat el San Cristóbal, que ha pogut ampliar la seva renda en el minut 26, en un córner llançat per Adri Montoro, que Mario Cantí ha rematat fora per ben poc. I, de seguida, un penal per mà ha suposat el 2 a 0 pels locals.

Adri Montoro ha aprofitat un refús defensiu en una acció de córner per engaltar un xut que Uche ha tocat amb la mà. El penal l’ha executat Sanku, que ha enredat al porter Pablo per fer pujar el segon dels parroquials en el lluminós.

I sense que el Vilafranca tingués temps per assumir aquest 2 a 0,ha arribat el tercer pels d’Andreu, en una jugada de Sanku per la banda dreta. La seva passada ha estat per Ion Vázquez, que acabava d’entrar per Guillem, amb molèsties, ha controlat i, amb un precís xut creuat, ha aconseguit el 3-0.

Encara ha pogut augmentar el resultat l’equip parroquial, amb una rematada de Mario Cantí en un córner i, en la part final de la primera meitat, el Vilafranca s’ha refet lleugerament, i ha pogut reduir distàncies amb un xut massa alt d’Adri Toro i, sobretot, en un xut creuat de David Toro, que ha estat a punt d’entrar. Amb aquestes accions, s’ha arribat al temps de descans.

La segona meitat ha estat molt més ensopida. El conjunt parroquial, amb un resultat tan evident, s’ha dedicat a contemporitzar, això sí, sense renunciar a la faceta ofensiva. El Vilafranca, amb tot gairebé perdut, ha ofert una millor imatge, encara que no li ha servit per revertir la situació.

Els visitants han tingut la possessió de la pilota, però tampoc han fabricat ocasions molt clares per escurçar diferències en el marcador. En el minut 50, i després d’una centrada per la banda esquerra, Nil ha rematat de cap i la pilota ha tocat el travesser per fora.

Els d’Andreu també han disposat d’alguna opció, com un xut de Ion Vázquez, en una acció entre Álex Jiménez i Kevin, que ha sortit fora per poc. i, uns instants després, Mario Cantí ha rematat fora una passada de Jordi Ranera.

La rèplica del Vilafranca, en el minut 82, ha estat a càrrec d’Adri Toro, que ha xutat desviat. La millor del Vilafranca ha estat en el minut 86, en una rematada d’Escofet que ha rebutjat el porter Lázaro. I Jordi Ranera ha estat a prop del quart pels egarencs, però Pablo ha desviat la pilota a córner. Finalment, s’ha mantingut el 3 a 0 amb què havia finalitzat el primer període.