Esports

Un terrassenc juga la final de la Kings League

El futbol egarenc ha participat en aquesta competició d’èxit

Jadir, a la dreta, abans de començar la final

El futbolista terrassenc Jadir Cirera ha estat un dels components de l’equip Aniquiladores, que ha estat finalista de la primera edició de la Kings League que aquest diumenge ha disputat la seva “Final Four” en el Camp Nou de Barcelona. Aniquiladores ha perdut la final contra El Barrio per un resultat de 3 a 0. Aquesta innovadora competició creada per Gerard Piqué ha reunit més de 90.000 espectadors a l’estadi del Barça en la seva darrera jornada i ha estat seguida per 2,2 milions de persones per Twitch.

Jadir Cirera, de 27 anys, ha disputat la segona part de la final que el seu equip ha perdut. Al llarg de la seva trajectòria com a futbolista ha passat per diferents equips, com els conjunts formatius del Sabadell, el filial del Terrassa FC o el Gavà. Amb l’Aniquiladores es va classificar per la “Final Four” de la Kings League després de superar a la ronda de quarts de final el conjunt del Porcinos a la tanda de penals. Aquest diumenge, en les semifinals, el seu equip ha superat Los Troncos també als penals.

Jadir, a la dreta, en un partit de la Kings League

Jadir Cirera no ha estat l’únic jugador terrassenc que ha participat en aquesta exitosa competició de futbol-7. Bernat Juárez ha format part del Pio, que no va entrar en els “play-off” dels vuit millors. I Raúl Lao ha jugat en el Porcinos, l’equip presidit per Ibai Llanos i en el qual va disputar un partit l’exjugador del FC Barcelona Ronaldinho. La petjada egarenca en el Porcinos, equip que va finalitzar segon de la lliga regular i va ser eliminat en els quarts de final, també s’estén a la presència d’Eric Herrero com a fisioterapeuta de l’equip. Un exfutbolista del Terrassa, David López, també ha jugat en aquest equip.

I finalment, en l’Ultimate Móstoles, el porter del Terrassa FC Marcos Pérez ha estat l’entrenador de porters. En aquest equip, que ha entrenat Nacho Castro, un tècnic que va estar a punt de fitxar pel Terrassa FC la temporada passada, ha jugat Guti, un altre futbolista amb passat en el Terrassa FC. L’Ultimate Móstoles va ser el primer classificat de la fase regular.

To Top