El Club Egara derrota el CD Terrassa en el derbi femení

Victòria de l’Atlètic contra el Sardinero

Una jugada del derbi disputat al Pla del Bon Aire / Lluís Clotet

El Club Egara ha derrotat per 2 a 1 aquest diumenge el CD Terrassa en el derbi local de la Divisió d’Honor femenina de hockey que s’ha disputat al Pla del Bon Aire. Aquest marcador situa l’Egara en el segon lloc de la classificació. El partit ha estat molt competit, amb un CD Terrassa que necessitava els punts de millorar la seva penúltima posició.

Maria Tost ha estat l’encarregada d’obrir el marcador en el minut 20 en una acció de penal córner. Sis minuts després, Lola Delfina Brea ha empatat. Però en el minut 38, Carola Salvatella ha fet el 2 a 1 que ja ha estat inamovible fins al final.

Per la seva banda, l’Atlètic Terrassa ha superat per 4 a 2 el Sardinero a Can Salas. Les locals, sisenes a la classificació, s’han avançat amb un 4 a 0. Meritxell Vizcaino, Gomes, Marta Dorda i Gomes han estat les golejadores de l’Atlètic. En el tram final del partit,. Justina Paz i Lucía Coraro han escurçat les diferències.