Punt d’or per a l’Handbol Terrassa davant del Sant Martí Adrianenc

Quan falten set jornades per acabar la lliga, els de Rudi Reig estan quatre punts per damunt de la zona de descens

En un duel molt equilibrat, l’Handbol Terrassa va sumar un dels dos punts que hi havia en joc al pavelló de Can Jofresa davant d’un rival directe, el Sant Martí Adrianenc (28-28). En una vint-i-tresena jornada en la que el penúltim, Banyoles, va empatar de manera inesperada davant de l’Esplugues, aquest empat dels terrassencs els manté encara a quatre punts de distància de la zona de descens quan queden set jornades per disputar.

Christian Malmagro, que tornava al pavelló de Can Jofresa amb l’equip del barri barceloní de la Verneda, va fer el primer gol als 29 segons. Robert Salvatella, màxim anotador terrassista amb 6 dianes, va empatar en el següent atac. Els de Rudi Reig es van situar amb tres gols d’avantatge (7-4) al minut 10, però cinc minuts després, el partit ja estava empatat a vuit. La igualtat es va mantenir fins al descans, al que es va arribar amb un 13 a 14 favorable als barcelonins.

Res no va canviar a la represa. Un gol de Ferran Peris al primer minut va significar un desavantatge de dos gols per als visitants. Però els amfitrions van encadenar un parcial de 5 a 0 i al minut 42 guanyaven per dos gols de diferència (20-18). Quan faltaven 11 minuts, l’Handbol Terrassa va signar el seu màxim avantatge: tres gols amunt (25-22).

L’equip, però, es va relaxar i el Sant Martí Adrianenc ho va aprofitar per tornar a situar les taules a l’electrònic del pavelló de Can Jofresa (26-26 al minut 57). Marc Puig primer i Iñigo Lacave després van signar altres dues superioritats, però els visitants van contestar amb sengles gols. El repartiment de punts es va acabar donant per bo.