Esports

La Montañesa, escull per un San Cristóbal que busca el “play-off”

Kevin i Sanku es perdran el partit de diumenge al municipal de Nou Barris per sanció, mentre que Ion Vázquez és dubte

El davanter Tom Diawara, en el partit d’anada davant de la Montañesa / LLUÍS CLOTET

Només falten set jornades per acabar la lliga i el San Cristóbal té a tocar les places de “play-off”. De fet, si guanya diumenge a les 12 hores davant de la Montañesa al municipal de Nou Barris li prendrà al conjunt barceloní la cinquena posició i li treurà tres punts. El duel es preveu dur i equilibrat. Ambdós equips van empatar a un gol a la primera volta a Ca n’Anglada. Arriben amb dinàmiques semblants.

Els barcelonins acumulen un empat, una victòria i dues derrotes en les quatre darreres jornades, mentre que els parroquials han sumat dues derrotes i dues victòries. Estan empatats a 38 punts i afronten el tram final de la lliga amb l’innegociable objectiu d’acabar entre els cinc primers i lluitar per l’ascens a la Segona Federació.

“La Montañesa serà un rival duríssim. És el partit més complicat dels set que ens queden i ens hi juguem molt. Haurem d’estar molt atents”. Parla Dani Andreu, l’entrenador d’un San Cristóbal que buscarà els tres punts en un camp especialment incòmode, per les seves reduïdes dimensions i per l’efervescència dels seus aficionats. “Guanyar allí és molt complicat. La seva gent anima molt i ells surten molt forts. Caldrà estar atents durant la primera mitja hora. Ja ens va passar a casa”, comenta Andreu, que preveu un matx amb molt futbol directe, poques ocasions i un marcador ajustat. “El partit es decidirà a les àrees”, diu.

Dos sancionats i un dubte

Kevin i Sanku estan sancionats i no podran alinear-se demà. Ion Vázquez, per la seva banda, va patir un trencament muscular al soas en el darrer minut del partit de diumenge passat contra el Vilassar de Mar i serà dubte fins al darrer moment.

Sosté el tècnic rubinenc que “la posada en escena” serà fonamental a Nou Barris. “Hem de sortir preparats per a qualsevol cosa. Segurament es veurà un partit amb molt futbol directe, però mai no se sap. De vegades, en aquesta mena d’enfrontaments t’endús sorpreses. Montañesa i San Cristóbal estan empatats a gairebé tot, amb 10 triomfs, 8 empats i 5 derrotes.

To Top