Esports

L’Atlètic Terrassa reforça el seu equip femení amb tres fitxatges

El conjunt que entrena Jordi Carrera comptarà amb la migcampista argentina Giselle Juárez, la davantera neerlandesa Steerre Deetman i la defensora terrassenca Hanna Badia

L'argentina Giselle Juárez aportarà capacitat ofensiva al conjunt de Can Salas

Aquest diumenge tornen les lligues de Divisió d’Honor. A la competició femenina, l’Atlètic Terrassa s’ha reforçat per intentar assolir la permanència el més aviat possible.

El conjunt que entrena Jordi Carrera comptarà amb la migcampista argentina Giselle Juárez, la davantera neerlandesa Steerre Deetman i la defensora terrassenca Hanna Badia, internacional sub-21 amb Espanya.

Juárez, de 31 anys, és una interior ofensiva que coneix bé la lliga espanyola, ja que va passar per les files del Taburiente, actual líder de la competició. Deetman, de 26 anys, ja havia estat a l’Atlètic fa quatre anys, però va pator una lesió d’esquena. Ja recuperada, aportarà gol a l’equip de Can Salas, que n’ha anotat només 12 en les 11 jornades de la primera volta. Ha militat a l’Amsterdam i al Pinoké neerlandesos.

La defensa de l’equip es reforçarà amb el retorn d’una jugadora de la casa, Hanna Badia, que estava d’Erasmus a Irlanda. Qui no ha tornat és la també defensora de Nova Zelanda Tayla White.

Les tres incorporacions debutaran aquest diumenge a les 12 hores al camp Josep Marqués davant la Real Sociedad.

To Top