L’Handbol Terrassa tuteja el BM La Roca, però cau per 32 a 29

El conjunt que prepara Rudi Reig continua amb quatre punts d’avantatge amb relació a les posicions de descens

Roger Pérez, màxim anotador del partit amb 8 gols, llança a la porteria del BM La Roca / LLUÍS CLOTET

Tot i fer un molt bon partit, amb 15 gols anotats pels seus jugadors Roger Pérez i Eduard Velasco, l’Handbol Terrassa va caure per tres dianes de diferència (32-29) a la pista del segon classificat, un BM La Roca que ha guanyat 16 dels 22 partits que s’han disputat fins ara.

Quan falten vuit jornades per tancar la competició, el conjunt que prepara Rudi Reig ocupa la tretzena posició amb 12 punts. Es troba a quatre de distància de la zona de descens, que ocupen actualment Poblenou i Banyoles. Es tracta d’una distància relativament còmoda per afrontar el tram final d’un campionat en el qual l’objectiu és la permanència.

Els primers minuts del xoc van ser equilibrats. Roger Pérez, màxim anotador amb vuit gols, va posar per davant l’Handbol Terrassa al Pavelló Nou de La Roca del Vallès. El primer quart d’hora va ser equilibrat, amb empats a 4, a 7 i a 9. Però els del Vallès Oriental es van escapar ben aviat en el marcador. Al descans, manaven ja per 19 a 13 gràcies a un parcial de 5 a 1 en els darrers minuts de la primera meitat, que es va tancar amb 6 gols de desavantatge per als terrassencs (19-13).

A la represa, els de Rudi Reig es van acostar en el marcador gràcies, fonamentalment, al seu bon treball defensiu. En el minut 40, els egarencs perdien per un sol gol de diferència (22-21). I al 47 tenien el partit empatat a 24. Però l’atac local feia mal quan més necessari era i la diferència tornaria ben aviat als tres gols (27-24 al minut 51). Ho va seguir intentant l’Handbol Terrassa, però els amfitrions sabien gestionar molt bé el seu avantatge. Quan faltaven 3 minuts, els egarencs perdien per 29-28, però el La Roca va sentenciar amb un inapel·lable parcial de 3 a 1.