María Fernández, campiona del Campionat Mediterrani amb Espanya

La selecció que dirigeix Cristina Cabeza es va imposar a la gran final a Montenegro per 33 a 20

La jugadora de l’Handbol Terrassa María Fernández s’ha proclamat campiona del Campionat Mediterrani amb la selecció espanyola juvenil femenina. Espanya es va imposar per 33 gols a 20 després d’un partit impecable davant de la selecció de Montenegro. María Fernández actua en la posició de primera línia al conjunt juvenil femení de l’Handbol Terrassa que entrena Tomàs Ferrer. Tot i ser juvenil de primer any, ha disputat ja diversos partits amb el primer equip femení de l’entitat. A la selecció jugarà en la posició d’extrem dret. És la primera vegada que una jugadora de l’Handbol Terrassa és seleccionada per Espanya.

La selecció que entrena Cristina Cabeza va fer una gran competició a terres gregues. Abans d’arribar a la final, es van imposar per 25 a 9 a la selecció amfitriona, Grècia. Davant de Romania van guanyar per 34 a 17. Amb idèntic resultat es van imposar a la selecció de Turquia.

A la final davant de Montenegro, les espanyoles es van mostrar superiors des del primer moment. El primer terç es va acabar amb un 11 a 6 favorable a les espanyoles. Al segon acte, Espanya va doblar Montenegro al marcador i es va situar amb un 25 a 14 que deixava la final decidida.

I als 20 minuts restants, les de Cristina Cabeza van mantenir la seva contundència i van acabar situant el 33 a 20 definitiu a l’electrònic.