Esports

L’Atlètic Terrassa, campió d’Espanya infantil masculí de hockey

En la competició femenina, el conjunt de Can Salas va caure per “shoot-outs” a la final davant del Jolaseta basc

Els integrants del conjunt infantil masculí de l'Atlètic, amb el títol de campions a Sant Cugat / ATHC

Les instal·lacions del Júnior de Sant Cugat han acollit els Campionats d’Espanya infantils de hockey. En categoria masculina, l’Atlètic Terrassa es va proclamar campió en batre a la final per 4 gols a 3 el Club Egara en el derbi terrassenc.

El conjunt que prepara Ferran Freixa va ser capaç de remuntar un 0 a 3 advers. Joan Sanromà, Lucas Puyo i Hugo Palma van donar un ampli avantatge al conjunt del Pla del Bon Aire, entrenat per Nil Trujillo. Abans del descans, Ezra Fort va retallar distàncies per als de Can Salas. Ja al tercer quart, Eric Gutiérrez i el capità Pol Solà, aquest últim d’stroke, van igualar a tres. I a l’inici del quart període, de nou Pol Solà va transformar un stroke i va establir el 4 a 3 que donava el títol infantil a l’Atlètic.

El Júnior va completar el podi en imposar-se per 5 a 1 al Polo.

El conjunt campió l’integren els següents jugadors: Pol Vendrell i Marc Bonet (porters), Pol Solà, Teo Gascón, Adrià Gasol,Otger Comas, Joan Gavagnach, Pol Trenchs, Ezra Fort, Iu Torradeflot, Pau Sol, Eduard Illa, Eric Gutiérrez, Hugo Sánchez, Marc García-Cascón i Pau Tugues.

A les semifinals, l’Atlètic es va imposar per 3 a 1 l’RC Polo de Barcelona, mentre que el Club Egara es va desfer per 4 a 2 del Júnior de Sant Cugat.

L’Atlètic femení, subcampió d’Espanya

El conjunt infantil femení de l’Atlètic Terrassa es va proclamar subcampió / ATHC

Per la seva banda, el conjunt infantil femení de l’Atlètic es va proclamar subcampió en el torneig disputat a Sant Cugat del Vallès. L’equip que dirigeix Pol Albericio va empatar a tres gols la final davant del Jolaseta de Getxo, però va caure per 4 a 1 a la tanda de “shoot-outs”.  Les basques es van avançar amb un 2 a 0. Les de Can Salas van remuntar amb un gol de Berta Freixa i dos més de Nora Consul. Manava l’Atlètic per 3 a 2, però un penal transformat per la basca Sofía Gil va dur el matx al desempat.

En el duel per la medalla de bronze, el Club Egara va perdre per 1 a 0 davant de les amfitriones del Júnior i es va haver de conformar amb la quarta posició.

A les semifinals, el Jolaseta va batre per 3 a 1 el Júnior, mentre que al derbi terrassenc, Atlètic i Egara van empatar a un gol, però l’equip de Can Salas va esdevenir finalista en batre per 4 a 3 l’Egara en els “shoot-outs.

To Top