Esports

Definits els horaris de la Copa del Rei i de la Reina de hockey

El derbi femení entre Atlètic i Egara es jugarà al camp 2 del Club de Campo, sense cobertura televisiva

Atlètic i Polo obriran la ronda de quarts de final de la Copa del Rei a les 11 hores / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Les instal·lacions del Club de Campo Villa de Madrid acolliran entre el divendres 24 i el diumenge 26 d’aquest mes de març les Copes del Rei i de la Reina de hockey. La Federació Espanyola ha confirmat ja els calendaris de la competició. Pel que fa a la Copa del Rei, el divendres es disputaran els quatre partits de quarts de final. Al camp 1, amb cobertura televisiva, l’Atlètic i el Polo reeditaran la final de la passada edició a partir de les 11 hores. A les 15 hores, el CD Terrassa s’enfrontarà al conjunt amfitrió, el Club de Campo. Dels altres dos partits de quarts de final no hi haurà imatges en directe. A les 13 hores, el Club Egara s’enfrontarà al Júnior de Sant Cugat i a les 17 hores, el Sanse Complutense jugarà contra el FC Barcelona.

Si passen de ronda, Atlètic i Egara jugaran el dissabte 25 a les 15 hores la primera semifinal. La segona es jugarà a les 17 hores. La final masculina tindrà lloc el diumenge 26 a les 14.30 hores.

Pel que fa a la Copa de la Reina, el derbi terrassenc de quarts de final entre Atlètic i Club Egara no es podrà seguir en directe, ja que es juga a les 15 hores al camp número 2. El guanyador disputarà la segona semifinal dissabte a les 13 hores. La primera serà a les 11. La final, diumenge a les 11 hores.

To Top