Remuntada insuficient de l’Handbol Terrassa

Un parcial de 3 a 0 als minuts finals va donar esperances als de Rudi Reig, que van acabar perdent

Ricard Castro va anotar 4 gols en aquest duel davant del Sant Joan Despí / LLUÍS CLOTET

Acumula ja l’Handbol Terrassa cinc jornades sense conèixer la victòria. El conjunt que prepara Rudi Reig va perdre per la mínima (24-25) al pavelló de Can Jofresa davant del tercer classificat, l’Handbol Sant Joan Despí. Es tracta de la tretzena derrota a la lliga dels terrassencs, que ocupen la tretzena posició amb 12 punts, a quatre de distància de les posicions de descens. Tot i caure, l’Handbol Terrassa va oferir una bona imatge, especialment a la primera meitat.

L’aportació ofensiva de Tomàs Ferrer, Marc Puig i Ricard Castro va permetre que els de Guiu guanyessin per quatre gols de diferència (10-6) al minut 20 de partit. L’entrenadora visitant, Sara Muniesa, va sol·licitar un temps mort i el Sant Joan Despí va retallar distàncies amb un parcial de 0 a 2. Del 10 a 8 es va passar a l’empat a 11 gols i es va arribar al descans amb un desavantatge mínim per als terrassencs (12-13). L’equip estava donant la cara davant d’un dels millors rivals de la categoria, un Sant Joan Despí que té els mateixos 31 punts que el segon classificat, el BM La Roca.

A la represa, però, es va acabar imposant la lògica. El Sant Joan Despí va remuntar. Ricard Castro va fer el 14 a 13, que va ser el darrer avantatge dels locals. L’Handbol Sant Joan Despí va millorar les seves prestacions i va consolidar un avantatge d’entre tres i quatre gols. Manaven de quatre els visitants quan l’Handbol Terrassa va signar un parcial de 3 a 0 als darrers minuts. L’equip es va quedar a un gol de la remuntada. Va acabar perdent per 24 a 25.