Esports

Atlètic-Club Egara, duel de quarts de la Copa de la Reina

A la Copa del Rei: Atlètic-Polo, Club Egara-Júnior, CD Terrassa-Club de Campo i Sanse Complutense-FC Barcelona

Atlètic i Egara s'enfrontaran en el tercer partit de quarts de final de la Copa de la Reina el divendres 24 de març a Madrid / LLUÍS CLOTET

El saló institucional del Palau de Cibeles de Madrid ha acollit aquest dilluns els sortejos de la Copa del Rei i de la Reina de hockey, que es disputarà entre el divendres 24 i el diumenge 26 de març a les instal·lacions del Club de Campo Villa de Madrid.

Els quarts de final de la 106a edició de la Copa del Rei tindran els següents enfrontaments. El primer duel de quarts de final (divendres, 11 hores) serà la reedició de la passada final: Atlètic-RC Polo. A les 13 hores, el Club Egara s’enfrontarà al Júnior de Sant Cugat. Per la part baixa del quadre, el CD Terrassa jugarà a les 15 hores davant del Club de Campo, mentre que a les 17 hores, el darrer aparellament de quarts de final serà un Sanse Complutense-FC Barcelona.

Si guanyen els seus enfrontaments de quarts, Atlètic i Club Egara s’enfrontaran dissabte en la primera semifinal, un fet que garantiria la presència d’un conjunt terrassenc a la gran final de diumenge. El CD Terrassa ho tindrà més complicat per l’altra banda del quadre, ja que se les haurà amb l’amfitrió, el Club de Campo.

Un derbi a la Copa de la Reina

Pel que fa a la 38a edició Copa de la Reina, els dos participants terrassencs han quedat aparellats i s’enfrontaran el divendres 24 de març a les 15 hores en el tercer duel de quarts de final. El guanyador d’aquest matx s’enfrontarà dissabte a la segona semifinal amb el guanyador del duel entre l’RC Polo i el Taburiente canari. Per la part alta del quadre, Sanse Complutense-Real Sociedad i Júnior-Club de Campo són els altres dos enfrontaments de quarts de final.

Cal recordar que tindran cobertura televisiva els quatre partits de semifinals de dissabte i les dues finals de diumenge, així com els quatre duels de quarts de final que es disputin divendres 24 de març al camp principal del Club de Campo, no així els quatre que es juguin al camp número 2.

To Top