Esports

El San Cristóbal defensarà el tercer lloc a l’Hospitalet

Un San Cristóbal amb els dubtes de Kevin, Guille i Àlex visitarà demà un rival que té dos punts per sota. Els futbolistes de Dani Andreu necessiten recuperar l’autoestima

Els parroquials volen oblidar el més aviat possible la derrota davant del Sant Andreu / LLUÍS CLOTET

Sosté Dani Andreu, entrenador del San Cristóbal, que la pressió està tenallant el seu equip, que ha perdut tres dels cinc darrers partits. “Tinc la sensació que la pressió ens està pesant massa. I això no és bo. De cara a aquesta recta final de la temporada, necessitem tornar a ser aquell San Cristóbal fiable que vam ser. Hem de jugar sense por, amb atreviment. Cal que siguem agressius en defensa. I sobretot, que defensem més endavant, que no ens aculem”, explica Andreu.

En les cinc darreres jornades, els parroquials han sumat només 4 dels 15 punts possibles. Es mantenen en tercera posició, però només amb un punt de coll amb relació als equips que aspiren a entrar a les posicions de “play-off”. El CE l’Hospitalet, per la seva banda, travessa una dinàmica del tot oposada. Dels set darrers partits n’ha guanyat cinc, només un empat (a Tona) i una derrota (el 29 de gener a Peralada).

Diumenge a les 12 hores, l’equip de Ca n’Anglada visitarà un dels millors conjunts de la categoria, un CE l’Hospitalet que té dos punts menys i amenaça de robar-li al San Cristóbal el preuat tercer lloc que ocupa. A la primera volta, els d’Andreu es van imposar per 2 a 0, però la ratxa de bons resultats del rival els ho posarà molt complicat.

“Som conscients que afrontem un partit molt important. Però els nou que ens queden ho seran. Estic convençut que fins a les dues darreres jornades no es definiran els noms dels equips que acabaran aspirant a l’ascens. L’Hospitalet es va reforçar molt bé al mercat d’hivern i porta una molt bona ratxa. Però confio en els meus jugadors. Si som fidels al nostre joc, estic convençut que podem guanyar aquest partit. Seria molt important per iniciar una altra ratxa de victòries”, assegura l’entrenador d’un San Cristóbal que va caure en la darrera jornada per 2 a 1 a Ca n’Anglada davant del Sant Andreu.

Tres dubtes

Per bé que l’única baixa segura del San Cristóbal demà és la de Jordi Granera, que hauria de tornar als entrenaments la setmana vinent, fins a tres futbolistes són dubte de cara al duel de demà al migdia. Kevin va patir una estrebada a la cama esquerra durant l’entrenament de dijous i està en observació. Guille es troba en la recta final del procés de recuperació per la sobrecàrrega que va patir al soas, mentre que Àlex es troba amb angines.

Per a Dani Andreu, l’Hospitalet és un dels millors equips de la categoria. “Intenten dominar el partit des de la possessió. Gairebé tots els seus jugadors tenen experiència en categories superiors i tenen una gran estructura. Segur que acabaran molt més amunt”.

To Top