Esports

Vicente Barra: “Les empreses també hem de fer una tasca social”

El “marketing manager” de Circutor valora la importància de l’esport a la societat i la necessitat d’impulsar accions des del sector empresarial

L’empresa Circutor és un dels patrocinadors de la Gala de l’Esport de Terrassa.

Quina importància donen al patrocini esportiu?
La importància és doble. En primer lloc, fer ciutat patrocinant esdeveniments locals i apostar per la salut patrocinant un acte esportiu. Pensem que les empreses hem de tenir una tasca social, vetllar pel medi ambient reduint l’emissió de CO2 i vetllar per la salut de les persones.

Com desenvolupa Circutor aquesta tasca social?
En el cas de les emissions, a casa nostra apostem per les energies renovables. Per tant, el vehicle elèctric és una prioritat. En aquesta línia, a part d’apostar per l’esport, el menjador de l’empresa té l’acreditació AMED (Alimentació MEDiterranea). I gràcies a això, l’any passat vam rebre per part de la CECOT el premi a empresa més saludable.

Quant de temps fa que són patrocinadors d’esdeveniments esportius?
Aquest any farem 50 anys com a empresa, una xifra difícil d’aconseguir. Sempre que hem pogut hem col·laborat en esdeveniments que creiem que aposten per una millora de la societat.

Quin grau d’importància donen a l’esport dins de la societat?
Apostar per l’esport és apostar per la salut. A Circutor fem vàries activitats relacionades amb l’esport. Participem en els Corporate Games, que són com unes olimpíades entre empreses. També organitzem la Travessa Circutor- Montserrat on cada any participen més de 1.000 persones. A més internament organitzem tornejos de pàdel, futbol, ioga, etc.

Què suposa participar en la Gala de l’Esport de Terrassa?
Per nosaltres la Gala de l’Esport és un esdeveniment molt especial que reflecteix tant el gran talent que hi ha a la nostra ciutat com l’aposta per l’esport que fa Terrassa. A més conglomera tot el sector, tant pels més petits com pels professionals.

En són un dels patrocinadors més antics.
Fa molts anys que hi participem, i el que més ens agrada és veure que any rere any es millora tant en el mateix esdeveniment, com en la manera de manifestar la qualitat i valors humans dels esportistes. La gala és un gran moment per fer veure la feina que fan.

To Top