Marian Murzhura, campiona de l’Open Catalonia sub-12

La tennista disputarà, juntament amb les campiones de cadascun dels tornejos d’aquest circuit, les semifinals i la final entre els dies 1 i 7 de maig a les instal·lacions del Tennis Reus Monterols

La tennista Marian Murzhura va guanyar Victoria Meza a la final de l’Open Catalonia sub-12 de tennis que es va disputar a l’Atlètic Terrassa com a seu de la provincia de Barcelona d’aquest torneig. Hi van prendre part 34 jugadores.

Murzhura disputarà, juntament amb les campiones de cadascun dels tornejos d’aquest circuit, les semifinals i la final entre els dies 1 i 7 de maig a les instal·lacions del Tennis Reus Monterols. Serà durant la celebració del WTA 125.

Prèviament a la final de l’Open Catalonia sub-12, Can Salas va acollir una trobada de minitennis en la qual hi van prendre part alumnes d’entre 4 i 7 anys de diferents clubs de la comarca. Una vintena d’alumnes van gaudir dels partits i les activitats paral·leles.