L’Handbol Terrassa esgarrapa un punt a Sant Esteve de Palautordera

L’equip que entrena Rudi Reig va trencar amb aquest punt una ratxa de dues derrotes consecutives

Ricard Castro va anotar vuit gols a Sant Esteve de Palautordera

En partit corresponent a la vintena jornada de la lliga de Primera Nacional, l’Handbol Terrassa va empatar a 27 gols a la pista del setè classificat, el Sant Esteve de Palautordera. Quan s’han disputat ja dues terceres parts de la competició, el conjunt que prepara Rudi Reig manté una notable diferència de quatre punts amb la zona de descens, que ocupen actualment el Poblenou i el Joventut Mataró. Després del valuós empat assolit al pavelló Els Quatre Hereus, els egarencs són onzens amb 12 punts.

Ricard Castro amb vuit gols, Robert Salvatella amb cinc i Roger Pérez amb quatre van ser els màxims anotadors del conjunt terrassenc en un matx marcat per la igualtat, tant en el joc com en el marcador. Al primer temps, el conjunt que entrena Maiol Bosch va dominar i va disposar d’avantatges de fins a tres gols: 12 a 9 al minut 20 i 13 a 10 al 22. L’Handbol Terrassa va acabar reaccionant i es va arribar al descans amb un empat a 15 que ho deixava tot obert de cara a la segona meitat.

Iniciativa visitant

A la represa, van ser els de Rudi Reig els que van prendre la iniciativa. Als cinc primers minuts manaven ja per dos gols de diferència (16-18), un avantatge que van saber mantenir i fins i tot augmentar fins al 20 a 23 que es registrava al minut 17. Els de Reig se sentien cada vegada més còmodes sobre la pista i albiraven ja una victòria que es va acabar quedant en empat.

El matx no es va decidir fins als tres minuts finals. Roger Pérez va fer el 26 a 27 quan faltaven tres minuts. Segons després, els visitants van establir un empat que va acabar resultant definitiu. El duel s’hauria pogut decantar cap a qualsevol de les dues bandes, però l’empat va acabar resultant definitiu. És el quart empat de la temporada per a un Handbol Terrassa que venia d’encaixar dues derrotes consecutives.