Esports

Xavi Pérez: “La defensa del Mataró és espectacular”

L’entrenador del CN Terrassa reconeix la superioritat d’un Mataró que ha guanyat ja dues vegades la Champions

La waterpolista del CN Terrassa Pili Peña, defensada per Anna Gual en el duel d'aquest dissabte / LLUÍS CLOTET

L’entrenador del CN Terrassa, Xavi Pérez, reconeixia després del parit de semifinals de la Copa de la Reina de waterpolo davant del CN Mataró que derrotar el CN Mataró era quelcom més que un somni. “Sabíem que si elles sortien com divendres, teníem poc a fer. No hem d’oblidar quin equip teníem al davant. És l’actual campió de la Copa de la Reina. La setmana passada, el Mataró va guanyar a la piscina de l’Olympiakos, on feia anys que no hi guanyava ningú. Venien de guanyar a domicili el Sabadell. Sabíem que al davant tindríem una bèstia. I ho hem vist. Aquesta és la realitat. El Mataró té jugadores “top” en totes les posicions. Era una missió molt difícil per nosaltres”, comenta.

Tot i caure per 7 a 14, el tècnic egarenc s’ha acomiadat de la competició “molt orgullós del meu equip“, que “mai no ha deixat de creure” i “ha intentat, dins de les nostres possibilitats, estar el més a prop d’elles”. I afegeix: “No ens hem abandonat en cap moment. No ens hem rendit ni quan la diferència era ja molt àmplia”.

Reconeix Pérez que ha vist el partit perdut “quan als darrers minuts del segon temps s’han posat 3 a 8”. I diu: “Es veia que per molt que ho intentéssim, no erem capaces de seguir-les. Nosaltres, a més, no estavem encertades de cara a porteria. Els nostres llançaments no arribaven. Moltes vegades no podíem ni arribar a xutar. La seva defensa és espectacular. A la passada final de Copa, el Sabadell només els va poder marcar quatre gols. Són pràcticament inexpugnables. Costa molt trobar els forats. Et porten al límit”, explica.

Xavi Pérez marxa, però, satisfet del paper de l’equip en aquesta Copa de la Reina que es jugava a casa. Tot i això, afegeix: “Sempre juguem per guanyar. I sempre aspirem a més. Davant del Barceloneta vam fer els deures, però guanyar al Mataró era somiar. Però l’esforç que han fet les nostres jugadores ens han de servir per créixer i seguir evolucionant de cara a la lliga. Aquesta experiència que estan adquirint les nostres jugadores joves farà que en pocs anys estiguin aquí lluitant pels títols”.

Noelia Cuenda demana centrar-se en la lliga

La waterpolista del CN Terrassa Noelia Cuenda, per la seva part, comentava: “Hem sortit una mica desajustades i ens han marcat quatre gols molt de pressa. Elles han estat millors, tot i que al final hem pogut arreglar una mica el resultat final. Ara ens toca pensar ja en el partit de lliga de dimecres contra el Barceloneta. Hem de seguir lluitant per acabar la lliga entre les tres primeres, per assegurar la plaça europea i disputar el “play-off” pel títol”, comenta.

Cuenda reconeix la superioritat del Mataró: “Hem fet el que hem pogut. Elles tenen un equipàs. Els dos primers quarts han estat molt clars per al Mataró. A partir del tercer període, nosaltres hem millorat, tant en defensa com en atac. Però no ha pogut ser”.

Abans de començar el segon partit de semifinals d’aquesta Copa de la Reina, el fins ara responsable de premsa del Club Natació Terrassa, Jaume Vidal, ha rebut una placa de reconeixement a la seva tasca de mans del president del club, Joan Herrera, i l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. Vidal posarà diumenge el punt final a una aventura professional que va començar fa més de dues dècades, l’any 2002.

To Top