Esports

El CN Terrassa, obligat a guanyar dissabte el cuer, el CN Rubí

El conjunt que entrena Dídac Cobacho acumula un balanç de 10 victòries i quatre derrotes a la competició domèstica

Ricard Alarcón serà dubte davant la visita dels rubinencs

El CN Terrassa afrontarà dissabte a les 18 hores a la piscina de l’Àrea Olímpica un derbi vallesà contra el CN Rubí corresponent a la quinzena jornada de la lliga de Divisió d’Honor masculina de waterpolo. Després de la derrota per penals encaixada el cap de setmana passat a Tenerife, el conjunt de Dídac Cobacho, quart amb un balanç de 10 victòries i quatre derrotes, mirarà de retrobar-se amb la victòria contra el cuer de la competició, que ha perdut els tretze compromisos que ha disputat.

El tècnic local afronta el repte amb el contratemps de l’estat físic de Ricard Alarcón, que torna a patir molèsties i és dubte. “Són punts que no se’ns poden escapar, malgrat que el Rubí ens resulta un rival incòmode, que ens sol posar les coses difícils”. L’entrenador egarenc remarca que és vital “recuperar bones sensacions després del matx a Tenerife. “Hem de corregir diversos aspectes de cara a demà. Cal millorar la defensa. No podem anar a resultats d’empat a deu gols. I hem de ser capaços de portar el partit al nostre terreny, al nostre ritme, cosa que no vam aconseguir dissabte passat. Hem de ser més profunds en atac, arribar més sovint a la línia de dos metres”, afegeix Cobacho.

L’entrenador terrassenc descriu el rival com un “conjunt descarat, que no té cap pressió i que no ha estat de sort amb els resultats que ha obtingut”. “És un equip que no s’arruga, que va a per totes i que és molt dinàmic en atac”. Quant al planter que dirigeix el portuguès Rui Tiago Moreira, destaca la dupla que formen Rui Martins Ramos i Borja Fenoy, autors de 23 i 21 gols, respectivament. El Rubí compta, així mateix, amb un porter format al CN Terrassa, Oriol Albacete.

To Top