Esports

Tres terrassenques al podi de la Copa Marnaton

Reconeixements per a les nadadores d’aigües obertes Sònia Rojas, Anna Serra i Anna Martínez

L’Antiga fàbrica Estrella Damm va acollir dimecres l’entrega dels premis de l’onzena edició de la Copa Marnaton eDreams 2022 de natació en aigües obertes. Tres nedadores terrassenques van pujar al podi.

Per part del Club Natació Terrassa, dues nedadores van obtenir guardons. Sònia Rojas va assolir una meritòria tercera posició en la classificació general de la Copa, aconseguint un total de 3.938 punts. Anna Serra, per la seva part, va ser la guanyadora de la categoria +18 amb un total de 2.942 punts.

Per part del Club Egara Anna Martínez va obtenir medalla en classificar-se en segona posició en la categoria +40 amb un total de 2.940 punts.

La lliga de la Copa Marnaton va aplegar diferents proves al llarg del 2022: Formentera (7 de maig), Barcelona (21 de maig), Begur (12 de juny), Sant Feliu de Guíxols (1 de juliol), Cadaqués (17 de setembre) i Eivissa (14 d’octubre).

Durant l’esdeveniment també es van presentar les novetats de la temporada del 2023, tant de la Copa Marnaton eDreams com de la Swimrun eDreams Cap de Creus.

To Top