Esports

“L’esport és salut i, per tant, té una gran importància social”

Cesc de Bode, mànager de la Unitat de Salut i Esport de Kern Pharma, parla del patrocini esportiu

El mànager de la Unitat de Salut i Esport de Kern Pharma, Cesc de Bode, valora l’impacte de la marca en el patrocini esportiu. La farmacèutica Kern Pharma és una de les empreses patrocinadores de la Gala de l’Esport de Terrassa.

La farmacèutica Kern Pharma és una de les empreses patrocinadores de la Gala de l’Esport de Terrassa.

Quin és el motiu d’apostar pel patrocini esportiu? El patrocini esportiu és un bona eina per donar a conèixer Kern Pharma a través de l’esport. La nostra empresa és coneguda i reconeguda en l’àmbit mèdic i farmacèutic, però creiem que encara hi ha una part important de la població que no coneix bé què és Kern Pharma i, per tant, aquest és el nostre objectiu.

Quan de temps fa que són patrocinadors d’esdeveniments i equips esportius? Patrocinem i col·laborem amb equips i esdeveniments esportius des de 2017, coincidint amb la creació de la nostra marca de salut i nutrició esportiva Finisher®.

Amb la creació d’aquesta marca van intentar patrocinar algun esport en concret? Actualment tenim com a prioritari el nostre equip ciclista professional Equipo Kern Pharma i el seu filial Equipo Finisher®. També som patrocinadors oficials d’esdeveniments de ciclisme de gran rellevància com són La Vuelta, la Volta a Catalunya o la Itzulia. En altres esports, com el “running”, també hi tenim molta presència, ja que som la suplementació oficial de la Marató Barcelona, la Mitja Marató Barcelona o la Marató de Donosti.

Tenen presència a tot el territori… Un altre aspecte que hem intentat sempre reforçar són els vincles amb la ciutat i és per això que també som patrocinadors principals de la Mitja de Terrassa i del Club Ciclista Terrassa, donant suport d’aquesta manera als dos projectes esportius vinculats a la nostra estratègia esportiva.

Quin grau d’importància li donen a l’esport dins la societat? Per a nosaltres l’esport és salut i, per tant, té un importància màxima a la societat. A través de la nostra empresa Kern Pharma intentem aportar el nostre granet de sorra en fomentar els hàbits de vida saludables.

Què suposa participar en la Gala de l’Esport de Terrassa? Col·laborar amb la Gala de l’Esport de Terrassa és una bona manera d’estar al costat d’un esdeveniment que premia als millors esportistes de la ciutat. Aquest serà el quart any que patrocinem la gala.

To Top