Esports

El Terrassa FC començarà la segona fase en vuitena posició

El conjunt que entrena Juli Garcia acumula 28 punts i un coeficient de 1.7500

Les jugadores terrassistes, saltant a la gespa de l'Estadi Olímpic / TERRASSA FC

Ja es coneix el calendari de la fase d’ascens a Primera Nacional. L’equip femení del Terrassa FC serà un dels vuit equips que lluitaran per l’única posició que dona accés a l’ascens de categoria. Els quatre primers classificats dels dos grups de Preferent femenina començaran el diumenge 26 de febrer la segona fase. El conjunt que entrena Juli Garcia s’estrenarà a l’Estadi Olímpic davant de l’AEM Lleida “B”. Es jugaran un total de 14 jornades. A la darrera, el Terrassa visitarà el líder, Porqueres, el dia 4 de juny.

Les terrassenques han acabat quartes del subgrup “A”, empatades amb un Viladecans que ha quedat fora pel “goal-average” particular. A causa de la retirada de la Fundació Acadpemia L’Hospitalet, en aquest grup, els equips han jugat 16 partits i en el “B” 18. És per això que s’ha decidit establir un coeficient entre els punts de cadascun dels vuit equips i el nombre de partits disputats.

Començarà en la primera posició el Porqueres, amb 46 punts i un coeficient de 2.5556. El segueix l’Igualada, amb 37 punts i 2.3125. El tercer lloc és per a l’AEM Lleida “B” amb 37 i 2.3125. El Sant Cugat Esport és quart amb 34 punts i 2.1250. El cinquè és la PBB La Roca, amb 35 punts i 1.9444, seguit del Girona, amb 34 punts i 1.8889. El setè és el Cerdanyola, amb 33 punts i 1.8333. Tanca aquesta fase d’ascens el Terrassa FC, vuitè amb 28 punts i un coeficient de 1.7500. Serà el coeficient i no pas la quantitat de punts el que decidirà el nom de l’equip que pujarà a la categoria de plata del futbol espanyol.

Fase de permanència

Per la seva banda, el Manu Lanzarote és un dels 11 equips que lluitaran per la permanència. El Manu Lanzarote ha quedat enquadrat en el primer dels dos grups de la fase de permanància juntament amb Martinenc, Viladecans, EE Guineueta, Cambrils i Palautordera. El conjunt terrassenc s’estrenarà a casa amb el Palautordera. La desena i darrera jornada d’aquesta fase per evitar el descens enfrontarà el dfia 7 de maig el Manu Lanzarote amb el Martinenc.

To Top