El San Cristóbal perd davant un Sant Andreu millorat a la represa

El conjunt de Dani Andreu s’ha avançat en una primera part molt completa, però a la segona meitat, els visitants han redreçat el seu joc i han capgirat el resultat a favor seu

El davanter parroquial Sanku, a la dreta, condueix la pilota davant del jugador visitant Josu / Lluís Clotet

El San Cristóbal ha caigut per la mínima al Municipal de Ca n’Anglada davant del Sant Andreu en un partit amb una part per cada equip. Si en els primers 45 minuts, els de Dani Andreu ha estat els clars dominadors i han fet mèrits per anar per davant del marcador, fins i tot amb més avantatge, a la continuació, els barcelonins han estat l’equip que ha dut el pes de l’encontre. La diferència entre un i altre ha estat la punteria i els de Xevi Molist han encertat més vegades que no pas els parroquials.

En la primera meitat, els parroquials han ofert la seva millor versió i, en el minut 9, després d’una pilota aèria des de la banda esquerra de l’atac local, que s’ha anat enverinant, Mario Cantí ha aprofitat la indecisió del porter visitant Jaime per establir l’1 a 0.

El gol, lluny d’esperonar els visitants, ha servit d’estímul pels egarencs, que han fabricat més accions de perill, com una rematada de Ricki que ha aturat Jaime amb dificultats, o un parell de centrades d’Adri Montoro que cap company ha sabut aprofitar.

El Sant Andreu ha reaccionat, si bé sense crear jugades amb aroma de gol. En canvi, els d’Andreu han continuat atacant i han pogut augmentar la seva renda amb un cop de cap de Yeray que ha sortit fora per poc, o en una altra rematada també de cap de Mario Cantí, a centrada d’Adri Montoro, que ha pogut significar el segon gol dels parroquials.

Tom també ha fet una bona centrada rasa que no ha trobat a cap rematador i Kevin no ha controlat amb precisió una bona passada de Sanku. Ion Vázquez, amb un xut de lluny ha vist com la pilota sortia fora i, abans d’arribar al descans, Genís, per part dels visitants, ha rematat fluix, a les mans de Varo. Amb l’1 a 0 en el marcador, ha finalitzat el primer temps.

A la represa, el panorama ha canviat i el Sant Andreu ha incrementat el seu domini i s’ha apoderat de la pilota davant un San Cristóbal que intentava sentenciar al contraatac.En el minut 55, i després d’una execució perfecta en una falta assajada, els de Molist han igualat el matx. Josu ha llançat la falta sobre Genís que, de cap, ha assistit a Fassani que, també de cap, ha superat al porter dels terrassencs.

El gol ha estimulat encara més als barcelonins que, després, han pogut marcar en una excel·lent oportunitat de Josu, que ha rebut de Fassani i, amb tot a favor per marcar, ha xutat fluix i Varo no ha patit per evitar el segon gol.Més tard, Castillo ha gaudit d’una bona ocasió que ha rematat fora, en un llançament de falta de Josu. En el minut 79 ha arribat la sentència per part dels de Molist, en una acció personal de Martí, que ha rebut una pilota en llarg des de la defensa i, després de retallar dins de l’àrea, ha batut al porter Varo.

Fins al final de l’encontre, els d’Andreu ho han intentat, encara que no han pogut crear moltes opcions de gol davant d’un Sant Andreu que s’ha reordenat en defensa, afegint més efectius. Només David López, que ha entrat en la segona meitat, ho ha provat amb un tret que ha sortit per sobre del travesser.

Amb aquest resultat, el San Cristóbal, que manté la tercera posició a l’espera del resultat de la Montañesa d’aquesta tarda, veu com s’escapa encara més la segona plaça de la classificació, ara més ferma que mai pel Sant Andreu, que agafa un avantatge de set punts respecte al conjunt parroquial.