Esports

El CN Terrassa visita el Sant Andreu en la represa de la lliga de waterpolo

Desplaçament previ a la disputa dels quarts de final de la Challenger Cup, que arriba dimarts vinent

Una acció del partit entre el CN Terrassa i el CN Caballa / LLUÍS CLOTET

El conjunt masculí de waterpolo del CN Terrassa visitarà dissabte a les 18.15 hores la piscina Pere Serrat per enfrontar-se al CN Sant Andreu en partit corresponent a la dotzena jornada de la lliga de Divisió d’Honor masculina, la primera de la segona volta. El conjunt que entrena Dídac Cobacho, tercer amb un balanç de vuit victòries i tres derrotes, encara un xoc prou exigent contra un rival que ocupa el setè lloc a la taula amb cinc triomfs i sis derrotes.

El tècnic local, que afronta el compromís amb el planter al complet, remarca la importància del xoc. “El tenim marcat en vermell des del principi de la temporada. El considerem un rival directe i es tracta d’un conjunt en clara línia ascendent”. Cobacho subratlla que, tot i que està situat en el calendari just abans de l’eliminatòria de Challenger Cup contra el Ludwisburg alemany, el partit de lliga “és prioritari i ha centrat la nostra preparació”.

L’entrenador terrassenc assenyala que les derrotes per la mínima del Sant Andreu contra el Mediterrani (11-10) i contra el Mataró (9-10) han de servir d’advertència. “Els ha faltat una mica de sort en els finals ajustats, però aquests resultats reflecteixen el seu nivell i, per tant, la duresa del matx de demà”. Cobacho afegeix que, darrerament, “està omplint la piscina amb el seu públic, de manera que comptarà amb aquest impuls extra”.

El Sant Andreu és un conjunt rejovenit respecte la temporada passada. “Això explica la seva trajectòria de menys a més. Les peces s’havien d’anar acoblant”, diu el tècnic. L’equip que dirigeix Juan Carlos Sánchón ha perdut veterans com Diego Tebar, Javi Bustos o Yago Bofill, tot i que conserva l’aportació d’un altre il·lustre de la lliga, Germán Yáñez. Cobacho en destaca l’aportació d’Ignasi Bargalló, un waterpolista “tàcticament intel·ligent que està prenent cada cop més protagonisme ofensiu”, i del porter australià John Albert Hedges.

To Top