Inesperada derrota del San Cristóbal al camp del cuer

Els de Dani Andreu han caigut amb la Rapitenca en un partit irregular i veuen trencada la seva ratxa de quinze partits consecutius sense perdre

La tripleta arbitral i els dos capitans, Álex Forés per part dels locals i Óscar Sierra pels parroquials / Foto: @uerapitenc

El San Cristóbal no ha pogut perllongar la seva magnífica ratxa i ha caigut per un ajustat 1 a 0 al camp de la Rapitenca, que arribava a aquest encontre com a cuer del grup i amb cinc derrotes consecutives. Els egarencs havien guanyat els quatre darrers partits i feia quinze que no perdien. Després d’una primera meitat ensopida, a la segona semblava que els de Dani Andreu ho tenien controlat, però finalment han encaixat el gol definitiu.

La primera meitat ha estat força equilibrada, si bé les millors opcions de gol les ha fabricat el conjunt local. Els inicis han mostrat igualtat i sense que cap dels dos equips imposés la seva idea. En el minut 12, Oribe, després d’una acció d’Omar, ho ha intentat, però Ricki ha evitat el perill.

Després de dues centrades sense èxit de Ion Vázquez, el San Cristóbal ha gaudit de la seva millor opció per marcar de la primera meitat, en una jugada personal de David López, que ha acabat xutant, però la pilota ha sortit fora.

El joc ha decaigut durant uns minuts i, a partir de la mitja hora, s’ha tornat a animar. En el minut 33, Varo ha evitat amb una gran parada l’intent del local Cesc. Ha respost Mario Cantí, amb un xut de lluny que ha sortit massa desviat.

Un minut més tard, de nou ho ha provat la Rapitenca, amb un xut d’Omar que ha sortit fora. Sanku, pels parroquials, també ha intervingut en l’apartat atacant del seu equip, però tampoc ha estat encertat.

Fins al final de la primera meitat, els tarragonins han intensificat el seu domini, tot i que no han aconseguit sorprendre a la defensa del conjunt d’Andreu. Amb empat a zero, s’ha arribat al temps de descans.

A la represa, els parroquials han sortit amb una mica més d’empenta i, en el minut 6, Mario Cantí ha protagonitzat una acció de contraatac que ha tallat finalment un defensa, en una situació que s’ha reclamat, tímidament, penal, a les files visitants.
Tres minuts més tard ha estat el torn d’Abde, que ha provat de rematar, si bé un defensa ha refusat. La pilota ha caigut als peus de David López, que ha xutat alt.

En el minut 13, ha arribat la rèplica dels locals, en una jugada d’Omar que Oribe no ha pogut culminar de manera positiva per al seu equip, tot i estar molt ben posicionat per concretar el gol.

Dos minuts després, Ion Vázquez ha xutat per sobre del travesser. El conjunt egarenc ha continuat dominant i mostrant una molt millor imatge. Andreu ha fet entrar a Tom, Juan Carlos i Kevin, per donar aire al seu equip.

El San Cristóbal ha mantingut el control del matx i en el minut 26, Sanku ho ha intentat, però el seu xut ha sortit massa alt. I en el minut 33, en ple manament dels egarencs, ha arribat l’1 a 0, en una pèrdua al mig del camp que la Rapitenca ha sabut aprofitar per muntar una contra que ha acabat culminant Oribe en una centrada que ha concretat Omar.

Els terrassencs han buscat amb ímpetu, com a mínim, el gol de l’empat per arreglar una mica la situació, si bé les seves arribades, la més destacada una rematada d’Óscar Sierra, no han trobat el camí del gol i s’ha consumat una derrota, la primera després de quinze partits sense perdre.