Esports

Activitat esportiva al parc de Sant Jordi

Entre dijous i el dia 4 de gener, el parc de Sant Jordi acollirà el Juguem+. A banda de jugar, els nens de la ciutat podran descobrir i practicar diferents esports

L’handbol és un dels esports que els infants podran practicar aquestes festes al parc de Vallparadís / lluís clotet

Futbol americà, futbol sala, hockey patins, voleibol, handbol, crossFit i l’activitat oriental qigong. Són les set varietats esportives que els més petits podran practicar durant aquestes festes nadalenques al parc de Sant Jordi en el marc de la programació del Juguem+. Es tracta d’una proposta de l’Ajuntament de Terrassa, que compta amb la participació de diferents entitats esportives de la ciutat.

Al Juguem+, l’esport es repartirà entre els cinc dies que dura aquesta activitat. Comença dijous i s’allarga fins al dimecres 4 de gener del 2023. Se celebraran un total de cinc sessions: dijous, divendres, dilluns 2, dimarts 3 i dimecres 4 de gener. Les activitats esportives es desenvoluparan en diferents sessions. Al matí estarà obert de 10.30 a 13.30 hores i a la tarda de 16 a 19.30 hores.

Demà, Alquimia Interna oferirà als més menuts la possibilitat de participar en el Joc dels 5 animals. Es tracta de practicar en família el qigong, una activitat que es podria traduir com a “treball per a l’energia vital”. Mitjançant la realització de diferents postures, exercicis físics i respiracions es pot recuperar l’equilibri entre el cos físic i el mental o emocional. Es tracta d’una pràctica que prové de la medicina tradicional xinesa. L’activitat es reprendrà, en el mateix horari, el dimecres dia 4 de gener.

També dijous en horari de matí es podrà practicar el futbol flag, la modalitat del futbol americà destinada als més joves, en la qual es juga sense placatges. Tampoc no hi ha pilota. En comptes de tirar a terra l’adversari, cal retirar un dels dos banderins (flag) o mocadors penjats als dos costats de la cintura. Els organitzadors seran els Terrassa Reds.

Futbol americà i futbol sala

L’activitat esportiva es reprendrà a la tarda, entre les 16 i les 19.30 hores passant del futbol americà al futbol sala gràcies a l’Egara Futsal i al Projecte CSMA Futsal. L’activitat es reprendrà divendres en horari de tarda. El futbol sala es repetirà el divendres 30 i el dimarts 3.
Ja amb l’any nou estrenat, el dilluns dia 2 de gener al matí, la secció d’hoquei patins de l’Sferic oferirà als més menuts la possibilitat de familiaritzar-se amb el món del patinatge primer i amb l’hoquei patins després. A la tarda, el CN Terrassa oferirà una exhibició de voleibol, que es repetirà els dos darrers dies. Dimarts a la tarda, l’Handbol Terrassa proposarà als assistents una petita iniciació en el món de l’handbol.

Dimarts al matí, el crossFit també tindrà cabuda al Juguem+. Es tracta d’una tècnica d’entrenament que barreja moviments de l’halterofília, l’entrenament metabòlic i el gimnàstic.

To Top