Esports

Terrassa acollirà la Copa de la Reina de waterpolo

Entre el divendres 17 i el diumenge 19 del mes de febrer del 2023, a la piscina del CN Terrassa se celebrarà la competició, que reunirà els vuit millors equips espanyols

La piscina del CN Terrassa acollirà la 27a edició de la Copa de la Reina / NEBRIDI ARÓZTEGUI

D’aquí a menys de dos mesos es coneixeran ja els noms dels campions de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina de waterpolo. La piscina del CN Terrassa acollirà la 27a edició de la competició femenina el divendres 17 de febrer (quarts de final), el dissabte 18 (semifinals) i el diumenge 19 (final). Quan falta només un partit per tancar la primera volta de la lliga de Divisió d’Honor femenina, es coneixen ja els noms dels vuits equips participants.

Es tracta dels següents conjunts: CN Mataró, CN Sabadell, CN Sant Andreu, CE Mediterrani, CN Terrassa, Tenerife Echeyde, CN Atlètic Barceloneta i CN Catalunya. El conjunt de Xavi Pérez aspira enguany a aixecar el títol per primera vegada en la seva història després d’haver disputat tres finals, els anys 2013, 2018 i 2020. El vigent campió és el Mataró, per bé que el Sabadell s’ha adjudicat 17 de les 26 edicions.

La Federació Espanyola de Natació ha determinat també que la Copa del Rei es disputi a Sabadell del 2 al 4 de febrer. Ja hi ha set equips classificats: CN Sabadell, Barceloneta, CN Terrassa, CN Barcelona, CN Mataró, Tenerife Echeyde i CE Mediterrani. La darrera plaça se la jugaran el dia 14 entre ells Sant Andreu i Catalunya.

L’únic rival no català és l’Echeyde canari. En ambdues competicions, el sorteig, pur, tindrà lloc a principis de febrer.

To Top