El San Cristóbal ja sap què és guanyar fora de casa

Després de sis partits amb un balanç d’una derrota i cinc empats, els de Dani Andreu van aconseguir el seu primer triomf com a visitants

Alegria al vestidor parroquial després de la victòria / Marc Elvira-CP San Cristóbal

El San Cristóbal ha aconseguit aquest diumenge el seu primer triomf com a visitant a la lliga després d’imposar-se per 0 a 1 al camp del Tona. Els de Dani Andreu, que fins ara havien obtingut cinc empats i una derrota com a visitants, han guanyat en un encontre en el qual han merescut una renda molt més àmplia, atès a les ocasions clares de gol que van fabricar.

En els primers 45 minuts de partit, el San Cristóbal ha controlat el joc. En línies generals, s’ha viscut un equilibri de forces, si bé ha estat el conjunt parroquial l’únic que ha trepitjat l’àrea contrària amb certa regularitat.

En el minut 5, Adri Montoro ha centrat amb molta intenció, però Mario Cantí no ha arribat a connectar la pilota. Després, ho ha intentat Sanku, però la seva acció no ha pogut arribar a bon port.

Mario Cantí, en el minut 15, ha fet una bona centrada que no ha trobat cap company per concretar la rematada i, cinc minuts més tard, i com a pròleg del 0 1 a, ho ha provat Ion Vázquez, amb un xut que la defensa ha refusat.

Un minut més tard, el San Cristóbal s’ha avançat en el marcador, gràcies a una rematada de cap molt precisa de Mario Cantí, després d’una centrada pel cantó dret de l’atac dels terrassencs, i que ha superat al porter del Tona, Carles Blanquera.

El gol ha despertat lleugerament els locals, però no han pogut arribar a l’àrea dels d’Andreu amb claredat. El San Cristóbal ha mantingut la pilota en el seu poder i ha controlat sense gaires complicacions fins a la conclusió d’aquesta primera meitat.

Al segon temps, i en els seus inicis, el Tona ha buscat sorprendre els parroquials, que s’han defensat amb contundència. Ion Vázquez i Mario Cantí, per part dels terrassencs, han creat alguna aproximació a la porteria dels osonencs, sense conseqüència positiva pel seu equip.Sanku, posteriorment, ha protagonitzat una cavalcada de perill, si bé, finalment, la seva passada a Ion Vázquez l’ha rebutjat la rereguarda de l’equip local. El Tona ha gaudit d’una bona opció, amb un xut de Dídac Serra, que ha sortit fora.

De nou Sanku, ha estat a punt de rematar una falta favorable als d’Andreu. I a la mitja hora de joc, el conjunt de casa ho ha intentat en un llançament de falta que s’ha perdut per la línia de fons de la porteria defensada per Varo.

En la part final de l’encontre, el San Cristóbal ha sabut contenir els tímids intents del conjunt osonenc i ha defensat la seva mínima renda amb autoritat i sense passar per cap situació preocupant i de perill.

Tanmateix, els d’Andreu han pogut sentenciar en els minuts finals, amb clares oportunitats de Ion Vázquez i Sanku, una bona jugada de Tom que no ha pogut concretar.

I en la darrera acció del matx, Abde també ha pogut ampliar la renda dels parroquials, però no ha pogut definir amb èxit. El partit, finalment, ha acabat amb el 0 a 1 aconseguit per Mario Cantí en el marcador.