Esports

Un Terrassa FC discontinu empata sense gols a Alzira

El conjunt de Jordi López ha sumat un punt en un encontre on li ha mancat més continuïtat en el seu joc

Formació inicial del Terrassa FC a l'estadi Luis Suñer Picó d'Alzira / Juanma Medina - Terrassa FC

El Terrassa FC ha empatat a zero al camp de l’Alzira en un partit on s’ha mostrat una mica irregular, especialment a la primera meitat. A la represa, els de Jordi López han millorat molt i han gaudit de bones ocasions, però no les han definit. L’Alzira, que estrenava a Marc García a la banqueta, després de la destitució de Fran Alcoy el passat dimecres, ha oposat una bona resistència.

Tot i que la sortida del Terrassa FC ha fet pensar el contrari, la veritat és que ha estat l’Alzira qui ha dominat durant moltes més estones i l’equip que ha provat més la rematada a porteria. Els de López han tingut una bona aproximació només començar el matx, però a partir d’aquí li ha mancat continuïtat.
En el minut 6, els locals han tingut una bona opció per part de Pitu, que ha creuat massa la pilota. Els terrassencs no han trobat el joc mostrat a les últimes jornades i el joc per les bandes gairebé no ha existit en aquests compassos inicials.

En el minut 18, ha estat Ramón López qui ha rematat fluix i sense gaire convicció pels valencians i, tres minuts més tard, Álvaro ho ha tornat a intentar per l’Alzira, si bé la seva rematada ha sortit massa creuada. Fins a la conclusió de la primera part, els de López no han pogut redreçar el camí davant d’un Alzira que ja no ha tornat a rematar, encara que ha dominat en l’apartat de possessió de la pilota.

En els inicis de la represa, el Terrassa FC ha canviat radicalment i ha gaudit de bones opcions per marcar. En el minut 47, Jordi Cano ha estavellat un bon xut al pal de la porteria local i, cinc minuts després, el mateix jugador ha tingut una bona ocasió que el porter de l’Alzira Adri ha evitat amb una bona intervenció.

Els de López han evidenciat una millora en el seu joc durant el primer quart d’hora d’aquesta meitat, però els valencians han sabut reaccionar i s’ha apoderat de la pilota de nou. El conjunt local ha insistit tot i que les seves accions ofensives no han suposat cap ensurt per a la porteria defensada per Marcos Pérez.

La millor oportunitat de l’Alzira ha estat un xut de Pitu, en el minut 66, que ha sortit fora. L’equip de García ha mantingut un bon to durant bastants minuts davant d’un Terrassa FC que, quan ha pogut, ha provat de fabricar jugades de perill que no han acabat amb èxit.

Els terrassencs no han mantingut la mateixa regularitat dels primers minuts del segon temps en la faceta ofensiva, si bé, en el tram final de l’encontre, ha tornat a ressorgir amb dues oportunitats que no han acabat en gol, dissortadament, pels seus interessos.

Amb aquest resultat, els de López sumen la cinquena jornada consecutiva sense perdre, amb una sèrie de tres triomfs i dos empats, i es mantenen a la meitat de la taula classificatòria.

To Top