El líder no dona opció a l’Handbol Terrassa

Clara derrota de l’Handbol Terrassa al pavelló de Can Jofresa davant un BM La Roca que va demostrar la seva condició de líder i va dominar en tot moment

Un llançament de falta del jugador local Ricard Castro davant la tanca visitant / Lluís Clotet

Després de sumar una victòria i un empat contra rivals de la zona alta en les dues darreres jornades del campionat, l’Handbol Terrassa es va veure clarament superat a casa pel BM La Roca, líder actual de la competició. El conjunt del Vallès Oriental es va imposar per 13 gols de diferència en un partit que va dominar en tot moment.

De fet, els visitants van prendre la iniciativa en el marcador des del primer minut. Per començar, van signar un 1 a 5 en el minut 9 que ja semblava marcar la tendència del partit. El joc consistent del BM la Roca va superar la resistència defensiva dels terrassencs i les diferències es van ampliar fins a un preocupant 3 a 9. Va ser en aquest punt quan l’Handbol Terrassa va mostrar la seva millor cara, fent un pas endavant en tots els sentits que va dificultar el joc del seu rival. L’equip local es va situar a dos gols de distància en el marcador (9-11 en el minut 25) i semblava que l’encontre entrava en una nova dimensió. Però un parcial de 0 a 4 en els darrers cinc minuts va permetre La Roca arribar a la mitja part amb una diferència de sis gols al seu favor: 9-15.

La sentència

L’inici de la segona part va marcar una clara tendència de superioritat visitant. La productivitat ofensiva del BM la Roca li va permetre ampliar les diferencies fins als nou gols (13-22). A partir d’aquí, les distàncies no van deixar de créixer fins a un màxim de 13 gols. El BM La Roca va gestionar ja el partit amb tranquil·litat fins al final dels 60 minuts de joc.

Amb 3 punts, l’Handbol Terrassa està classificat en l’antepenúltima posició del campionat amb un punt més que els dos equips que té per darrere. La pròxima jornada el conjunt terrassenc haurà de visitar la pista del Sant Martí Adrianenc.