Esports

En marxa la tercera Cursa Solidària Vicente Ferrer

Aquesta prova solidària tindrà lloc el 18 de desembre

El dia 18 de desembre se celebrarà la tercera edició de la Cursa Solidària Vicente Ferrer a Terrassa, una convocatòria que impulsen el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa i la Fundació Vicente Ferrer. Després dels anys anteriors marcats per la pandèmia, les dues entitats duran a terme aquesta activitat solidària impulsada per l’atleta terrassenca Carme Ballesteros.

El propòsit d’aquesta convocatòria esportiva i solidària és col·laborar per a millorar les condicions de pobresa extrema d’Anantapur, una de les zones més pobres de l’Índia, on l’esperança de vida és de 42 anys. Aquesta iniciativa va ser impulsada fa cinc anys pel canari Juan Manuel Viera, qui actualment continua liderant el projecte juntament amb la Fundació i altres atletes. L’objectiu principal és recaptar fons per ajudar a construir una nova colònia/aldea de 40 cases per a 40 famílies, les quals actualment viuen en barraques de canya. També es vol proporcionar roba i aigua potable.

Un altre dels objectius és apadrinar nens i nenes, mitjançant els quals es dona feina a més de 2.500 persones, treballadors de cinc hospitals, 1.000 escoles, universitats, escoles per a discapacitats, entre altres, totes elles gestionades per la fundació.

La Cursa de Terrassa tindrà una distància de 5 quilòmetres, el preu de la inscripció és de 12 euros i es desenvolupa entre el Parc del Nord i la plaça de Vicente Ferrer. Les inscripcions i donacions per dorsals = es poden fer al web: https://ceterrassa.cat/vicente-ferrer/

To Top