L’Atlètic marca en els moments decisius i s’anota el derbi femení

Amb un gol poc abans del descans i un altre a les acaballes de l’encontre, les de Can Salas van derrotar al CD Terrassa a domicili

La visitant Julia Gomes intenta rematar davant l'oposició de la defensora local Naia Alonso / Lluís Clotet

L’Atlètic s’ha imposat per 0 a 2 en el derbi de la lliga femenina de la Divisió d’Honor que s’ha celebrat a les Pedritxes. Les de Jordi Carrera han tingut l’encert necessari en els moments clau del matx i s’han imposat a les de Litus Ullés, que han fallat un stroke quan el marcador era de 0 a 1.

Els dos primers quarts no han estat gens brillants, amb joc molt pla per part dels dos equips i amb escassíssimes oportunitats de gol. A punt del descans, però, les de Can Salas s’han avançat gràcies a una rematada de Marta Dorda.

El CD Terrassa ha dominat clarament als inicis del tercer quart, si bé l’Atlètic, a la contra, ha gaudit de dues grans ocasions que no ha sabut materialitzar. En el darrer quart, les d’Ullés han disposat d’un stroke que Lena Alonso ha executat. La portera visitant, Clara Pérez, ha evitat el gol de l’empat aturant el llançament de la jugadora local.

En el tram final i amb el CD Terrassa buscant la igualada a la desesperada, l’Atlètic ha sentenciat en un contraatac dirigit per Elena Martínez, que Txell Vizcaino ha rematat a plaer.

Opinions

A la conclusió del derbi, Litus Ullés, entrenador del CD Terrassa, ha manifestat que “em quedo amb que hem generat i hem fet el nostre joc”, però ha lamentat el gol de l’Atlètic abans del descans. “Hem tingut les nostres opcions i el 0 a 2 el considero massa inflat”, ha comentat. Ha afegit que “en el tercer quart hem pressionat i el millor és que estem competint i que s’està fent una bona feina, però els resultats no arriben Hem de seguir en aquesta bona línia”.

Jordi Carrera, tècnic de les de Can Salas, ha dit que “poder marcar al final del quart sempre et dona aire” i ha declarat que “hem tingut dues opcions molt clares en el tercer quart que no es poden fallar, perquè et pot passar factura”. Carrera estava satisfet amb la portera, Clara Pérez, per haver aturat l’stroke i ha afirmat que “el més important és sumar punts de manera contínua. És un premi per a l’equip, que està creixent”.

Empat de l’Egara

En el partit entre els dos primers classificats de la lliga, el Club Egara ha empatat a tres al Pla del Bon Aire contra un Polo que conserva el primer lloc del campionat. Les locals han anat tres vegades per davant en el marcador, però no han pogut fer-se amb la victòria.
Maria Tost ha avançat l’Egara en el minut 9, però Patricia Alvarez ha empatat en el 13. Mireia Herrero ha anotat el 2 a 1 en el minut 20 en una acció de penal-córner i Liv Maria ha empatat per segon cop un minut més tard. El tercer avantatge del Club Egara ha arribat en el minut 24 en un altre penal marcat per Nagai. El Polo ha empatat per tercer cop en el minut 55 amb un gol de Liv Maria.