El CN Terrassa goleja el Triglav Kranj a l’Euro Cup

Els egarencs fan un pas important per obtenir plaça a la segona fase

Els jugadors del CN Terrassa, durant l'escalfament

El CN Terrassa ha golejat per 3 a 14 el Triglav Kranj eslovè en el segon partit del grup “C” de la primera fase de l’Euro Cup que es disputa a Kranj. Els egarencs han estat molt superiors al seu rival en el primer dels dos encontres que afronten aquest divendres. A les 17 hores tindran com a rival el VK Valis de Sèrbia. Una victòria en aquest encontre gairebé classificaria el conjunt de Dídac Cobacho per a la segona ronda.

Les diferències entre els dos equips han estat notables des d’un primer moment. El CN Terrassa s’ha avançat d’inici amb un 0 a 2 producte dels gols anotats per Jordi Chico i Adrià Delgado. Ha retallat distàncies Matija Canc i s’ha arribat al final del quart amb aquest 1 a 2. El partit ha quedat definit en el segon quart, en el qual el CN Terrassa ha ampliat distàncies amb un 0 a 4. Víctor Flores, en dues oportunitats, Ricard Alarcón i Dani Díaz han estat els golejadors. Amb l’1 a 6 s’ha arribat al descans.

Adrià Delgado ha ampliat l’1 a 7 a l’inici del tercer període. Jan Justin ha fet el 2 a 7 i els egarencs han protagonitzat un nou parcial de 0 a 4 amb gols de Rubén de Lera, Mat Wilson, Jordi Chico i Dani Díaz. Abans del final, Jan Justin ha tornat a marcar per fer el 3 a 11.

Amb el partit decidit, el CN Terrassa ha gestionat la quarta part sense ensurts. Ha ampliat la distància amb un 0 a 3, amb gols de Wilson, Fran Sánchez i Jordi Chico.