El CN Terrassa perd a la seva estrena europea

El conjunt egarenc disputarà demà dos partits decisius

Els jugadors del CN Terrassa, a la piscina de Kranj

El CN Terrassa ha perdut per 11 a 7 contra el Honved de Budapest en el primer partit del grup “C” de la primera fase de l’Euro Cup, que es disputa a la ciutat eslovena de Kranj. Els egarencs han donat una bona imatge contra un rival molt potent que s’ha confirmat com un dels favorits del grup. El conjunt que dirigeix Dídac Cobacho jugarà aquest divendres dos partits que esdevindran decisius per a les seves aspiracions d’obtenir una de les quatre places que donen accés a la segona ronda del torneig. Després d’un 5 a 2 en contra a la mitja part, el CN Terrassa ha equilibrat el partit en el tram final, malgrat que el domini sempre ha estat del conjunt hongarès. La defensa del Honved, la seva efectivitat en accions d’home de més i la brillant actuació del seu porter en diferents fases del partit han dificultat el joc del CN Terrassa.

El primer quart ha finalitzat amb un marcador de 3 a 1 pel Honved. Balazs Nyiri i Bendeguz Ekler han avançat el seu equip en dues acciones de superioritat. Ricard Alarcón, a la posició de boia, ha retallat distàncies també en superioritat. Però Norbert Hosnyanszky ha establert posteriorment el 3 a 1 amb el qual ha finalitzat el primer període. El segon quart ha confirmat la superioritat del Honved, molt efectiu en la faceta defensiva davant un CN Terrassa que ha vist com els seus intents per retallar distàncies s’estavellaven contra un mur. Bendeguz Kevi ha anotat el 4 a 1 a l’inici del segon període, abans que Ricard Alarcón anotés el seu segon gol per fer el 4 a 2. Abans del descans, Bendeguz Ekler ha fet el 5 a 2.

Un parcial de 2 a 0 a l’inici del tercer quart ha ampliat les distàncies pels hongaresos, amb gols de Sebastian Hessels en dues ocasions. El CN Terrassa ha contestat amb dos gols, el primer de penal, de Víctor Flores. I la diferència s’ha escurçat fins al 7 a 4. A 1’28” del final d’aquest quart, Bendeguz Kevi ha fet el 8 a 4.

L’inici del quart període ha confirmat la superioritat del Honved. Bendeguz Kevi ha anotat el 9 a 4 i Zsombor Ekler el 10 a 4. Amb una diferència de sis gols, el CN Terrassa ha signat el seu millor moment amb un parcial de 0 a 3. Oriol Rodríguez, Jordi Chico i Dani Diaz han posat el 10 a 7 en el marcador. A sis segons del final, Bendeguz Ekler, màxim anotador del matx amb tres gols, ha fet el definitiu 11 a 7.