Esports

Victòries de l’Atlètic i l’Egara i derrota del Terrassa a la lliga femenina

Les del Pla del Bon Aire ocupen la segona posició amb 12 punts

Mireia Herrero, celebrant el tercer gol que li ha marcat el Club Egara al Saardinero / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La cinquena jornada de la Divisió d’Honor femenina de hockey ha deparat dues victòries i una derrota per als tres equips terrassencs. L’Atlètic Terrassa s’ha imposat aquesta tarda per 3 gols a 0 al CH Pozuelo al camp Josep Marquès gràcies als gols de Marta Dorda, Antonella Rinaldi i Txell Vizcaino, aquesta última de penal-córner. El conjunt que prepara Jordi Carrera s’ha situat en la vuitena posició amb 6 punts.

Per la seva banda, el Club Egara ha golejat per 4 a 0 al Pla del Bon Aire el cuer, un Sardinero que no ha sumat encara cap punt. Carola Salvatella ha obert el marcador de penal-córner. Han marcat també la japonesa Hazuki Nagai, Mireia Herrero i Maria Tost. El conjunt que dirigeix Joan Vidal es manté segon amb 12 punts, dos més que Taburiente i Real Sociedad, que tenen un partit pendent. El líder és l’RC Polo de Barcelona, que ha guanyat els cinc partits que s’han disputat i té 15 punts.

A la part baixa de la classificació, el CD Terrassa continua sense puntuar. Aquest dimecres ha perdut per 3 gols a 0 a Bidebieta davant de la Real Sociedad  i es troba en la zona de promoció de permanència. Ha perdut els cinc partits que ha jugat, ha marcat només 1 gol i n’ha encaixat 17.

To Top