Esports

Més de 200 persones en un Spinning Day atípic

L’amenaça de pluja va obligar els organitzadors de la tretzena edició d’aquesta activitat a canviar l’habitual ubicació de la Plaça Vella pel gimnàs de l’escola Bisbat d’Ègara, on es van col·locar 75 màquines

El perill de pluja va fer traslladar l’activitat al gimnàs del Bisbat d’Ègara / LLUÍS CLOTET

La pluja, més concretament una amenaça de pluja que es va acabar concretant, per bé que de manera intermitent, va obligar al Gimnàs Squash 4 a traslladar la tretzena edició del ja tradicional Spinning Day de la Plaça Vella al gimnàs de l’escola Bisbat d’Ègara. Ja fa tres anys que la Plaça Vella no pot ser escenari d’aquesta activitat. L’any 2020 no es va celebrar a causa de la Covid, el 2021 es va haver de traslladar a la pista poliesportiva del Centre Cultural El Social i enguany s’ha fet, sota cobert, al Bisbat d’Ègara.

Tot i el canvi d’escenari, l’Spinning Day va mantenir el seu caràcter esportiu i solidari. Una part del preu de les inscripcions, de 12 euros, es va destinar a l’associació Sanfilippo Barcelona. Més de 200 participants van prendre part en les quatre sessions que estaven previstes, que es van poder dur a terme amb absoluta normalitat. La darrera sessió, que va anar a càrrec dels monitors del Gimnàs Squash 4, va omplir del tot l’aforament, que es va mantenir en les 75 bicicletes. A ritme de l’”It is to live, not to exist”, la jornada començava a arribar al final.

Èxit de participació

L’Spinning Day 2022 va començar a les 17.15 hores amb una vintena de persones pedalant al compàs de “Remember Day”, amb Susana Muñoz (La Seu d’Urgell) i Antoni Molins (Sant Celoni). La resta de sessions van penjar gairebé totes el cartell de “sold out”. “Two hearts for a symphony” va anar a càrrec de Celeste Juncal (Màlaga) i Angelo Ungaro (Italia). La tercera va dur per títol “Turquoise”, amb la instructora portuguesa Helena Gaspar.

Tot i el canvi d’ubicació, que va obligar els organitzadors a muntar tota la infraestructura a la nova ubicació, amb el gens senzill trasllat de les bicicletes estàtiques, la resposta i col·laboració de tothom va ser molt positiva.

Un cop acabades les quatre sessions, esportistes, els esportistes, entrenadors, professors i organitzadors van tancar la vetllada amb el tradicional sopar de final de festa, que es va desenvolupar al restaurant del Social, al carrer de la Font Vella. La Plaça Vella espera ja la catorzena edició de l’Spinning Day.

To Top