Esports

L’Spinning Day torna a la Plaça Vella

Tindrà lloc el dissabte 8 d’octubre

El Gimnnàs Squash 4, Centre Oficial d’Spinning, organitzarà el dissabte dia 8 d’octubre la tretzena edició de l’Spinning Day Terrassa, un acte solidari amb l’Associació Sanfilippo Barcelona, que coincideix amb “Rodem per Sanfilippo”.

El 8 d’octubre hi haurà quatre sessions a partir de les 17 hores, impartides per instructors de la Seu d’Urgell, Sant Celoni, Itàlia, Màlaga, Portugal i la representació habitual de l’equip del Gimnàs Squash 4.

A partir de les 18 hores, la jornada es completarà amb la cinquena edició del “Rodem per Sanfilippo”, una activitat solidària amb els infants i joves afectats per la Síndrome de Sanfilippo, a la que tothom, petit o gran, pot aportar el seu granet de sorra. La plaça Vella serà el punt de trobada per a totes les persones que vulguin participar amb qualsevol giny amb rodes (el carro de la compra, patins, skate, bicicleta, cotxet de nadó, cadira de rodes, etc.) i fer el recorregut de 5 kilòmetres.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; i el director del Gimnàs Squash 4 de Terrassa, Jordi Font; ha presentat aquest dilluns a l’Ajuntament de Terrassa.

To Top