Esports

El Terrassa FC busca la seva primera victòria a Eivissa

Diumenge a les 12 hores, el conjunt que prepara Jordi López visitarà el camp de la SCR Peña Deportiva de Santa Eulària, a Eivissa. La temporada passada va perdre els dos partits

El davanter del Terrassa David Jiménez, rep instruccons del tècnic Jordi López / NEBRIDI ARÓZTEGUI

L’inici de temporada del Terrassa FC no ha estat el que ni la plantilla ni el seu entrenador esperaven. Tot i no haver perdut cap partit, el conjunt que prepara Jordi López ha sumat només dos dels sis punts en joc. Revertir aquesta insuficiència numèrica i sumar la primera victòria de la temporada és el gran objectiu amb el qual l’equip viatja aquest dissabte cap a les Illes Balears per enfrontar-se diumenge a un rival, la Peña Deportiva d’Eivissa, que té els mateixos dos punts que els terrassistes després d’haver empatat contra el Formentera i el Manresa a les dues primeres jornades de competició.

El tècnic Jordi López té tots els efectius disponibles per visitar un rival que va derrotar la temporada passada els terrassistes en els dos partits. El tècnic confia a sumar el primer triomf: “Ens mereixem més punts dels que tenim. Vam sortir reforçats del partit contra el València. Diumenge ens enfrontem a un rival perillós, que té jugadors nous, però manté el seu bloc. L’any passat no ens van anar bé les coses a les Illes, però ara cal anar a guanyar i recuperar les bones sensacions.

Del Peña Deportiva comenta: “És un rival que va fer “play-off” la temporada passada, un equip molt ben treballat i competitiu. Ens haurem d’adaptar al seu camp i saber treballar molt el partit” Per al tècnic, a l’equip li cal “seguir en la línia de treball que estem portant. Cal refermar les coses que fem bé i intentar ser més efectius a les àrees, que és el que marca les diferències. Les sensacions serveixen de poc quan no hi ha punts. Ens cal sumar. Anem a Eivissa amb moltíssimes ganes”.

David Jiménez, optimista

Per la seva banda, el davanter del Terrassa David Jiménez va assenyalar: “Esperem que diumenge arribi la recompensa. Hem treballat per sumar els tres punts a Eivissa”, comenta. L’ex de l’Europa destaca que la Peña Deportiva “és un equip molt intens, ben treballat, que en cap moment no pararà de lluitar per guanyar el seu partit. Però nosaltres tenim també les nostres armes, som molt intensos i lluitem molt”. I va afegir: “Estem generant ocasions. Això és el més important. L’equip funciona i treballa bé. Tenim ocasions. Només ens falta marcar. A partir d’aquí anirà tot rodat. Esperem que el gol arribi com més aviat millor”. Jiménez va destacar que “la categoria està molt igualada i costa molt fer gols. Hem d’estar centrats en el nostre joc”.

To Top