Esports

El San Cristóbal incorpora Sanku i prescindeix de David Toro

El club treballa per inscriure l’exdavanter del Terrassa FC

Sanku, amb la samarreta del seu anterior equip, el Terrassa FC

El davanter Sanku Jabbie ha fitxat pel CP San Cristóbal. El futbolista, que actua en la posició de davanter centre, va jugar la temporada passada al Terrassa FC i va causar baixa en finalitzar la temporada. Havia arribat procedent del Lleida Esportiu. Anteriorment havia jugat al Vilafranca. La direcció esportiva del CP San Cristóbal té intenció de contractar-lo.

Com a conseqüència de l’arribada de Sanku, els d’OLiver Ballabriga s’han vist obligats a donar una baixa. Es tracta del davanter David Toro, que havia renovat enguany per a una segona temporada. Marxa un dels futbolistes que més va comptar per a Oliver Ballabriga la temporada passada. Va disputar 29 dels 33 partits de la competició, amb un balanç de 7 gols. Va ser, juntament amb el seu company Àlex Poves, el màxim golejador de l’equip.

David Toro va arribar al club la temporada passada procedent del Santfeliuenc. Va arribar al conjunt de Sant Feliu de Llobregat procedent del futbol italià. Abans havia militat al Terrassa FC i al Sant Andreu.

To Top