Esports

La permanència, objectiu de l’Handbol Terrassa

L’equip femení de l’Handbol Terrassa debutarà a la Lliga Catalana, la seva nova categoria, demà demà davant del Palautordera. El tècnic que entrenarà Isra Damont vol salvar-se

Després de l’ascens aconseguit la temporada passada, el primer equip femení de l’Handbol Terrassa ha confiat en el tècnic sabadellenc Isra Damont per mantenir l’equip a la quarta categoria de l’handbol espanyol. L’equip s’estrenarà demà davant del Palautordera, un dels rivals més complicats del grup juntament amb el Sant Boi i l’Ascó. “Acabem de pujar de categoria i el nostre únic objectiu és la permanència. No serà gens senzill, però ho intentarem amb totes les nostres forces”, explicava ahir el sabadellenc de 44 anys resident a Barberà del Vallès Isra Damont, que es farà càrrec de l’equip enguany en substitució de Toni Punto. Tindrà com a segon entrenador Marcos Bieito.

A la temporada que s’inicia demà s’ha reestructurat la competició. A la Lliga Catalana s’han establert dos grups de vuit equips, que s’enfrontaran a la primera fase. A la segona, els tres primers de cada grup lluitaran pel títol. Els deu conjunts restants (cinc de cada grup) s’enfrontaran arrossegant els punts assolits en la primera fase. I la meitat, fins a un total de cinc equips, perdran la categoria. “Evidentment, el nivell al que estàvem acostumats a Primera Catalana no té res a veure amb el que ens trobarem a Lliga Catalana, però no descartem res, ni tan sols acabar entre els tres primers i poder lluitar pel títol, tot i que aquesta no és la nostra prioritat”, comentava Damont.

El mateix bloc

L’Handbol Terrassa ha mantingut el mateix bloc de 14 jugadores que va assolir l’ascens. Ha perdut només dues jugadores, que han marxat al Sant Boi. I s’ha reforçat amb la portera Liliana González, que ha arribat procedent de l’Handbol La Roca. Les jugadores més veteranes són les laterals Nerea Alonso i Celia García, amb 27 i 28 anys respectivament. La resta són jugadores joves, amb una mitjana d’edat de 20 anys. “En aquesta categoria, l’experiència pot marcar diferències. Ho sabem. Tenim un equip molt jove, però també amb moltes ganes”, explicava el nou entrenador de les terrassenques.

To Top