El San Cristóbal debuta perdent 1-0 a Vilatenim

Un penal transformat per Marc Nierga al minut 65 ha estat definitiu

No ha pogut sumar cap punt el CP San Cristóbal en la seva estrena de la temporada 2022 – 2023 al municipal de Vilatenim davant del CF Peralada. Un penal transformat per Marc Nierga al minut 65 ha donat els tres punts als gironins, que han hagut de traslladar el matx inaugural a Figueres donat el mal estat de les seves instal.lacions.

El duel ha ofert més intensitat que creació futbolística. A la primera meitat, una rematada de Marc Medina als set minuts se n’ha anat per sobre del travesser de la porteria defensada pel parroquial Varo.

Ha intentat contestar Abde al minut 13, però la seva rematada llunyana ha marxat fora. La defensa terrassenca ha tret al minut 29 un remat de Marc Pijoan en una acció de contracop. I al 30, Mario Cantí ha rematat al pal pels d’Oliver Ballabriga.

La segona part ha començat amb domini del Peralada. Al minut 55, Kevin ho ha intentat sense fortuna amb una rematada llunyana. Ho tornaria a provar més tard sense fortuna. I al 58, Marc Medina s’ha plantat sol davant Varo, que ha evitat el gol.

Al minut 65, Varo ha comès penal sobre Marc Nierga en una sortida. El mateix futbolista l’ha transformat enganyant el porter.

Ha intentat reaccionar el San Cristóbal després de l’1 a 0. S’ha reclamat penal per mans s’un jugador local. Les protestes li han costat una groga a Ballabriga. Toro, Cucu i Ion Vázquez han entrat al minut 78 i els de Ca n’Anglada han arriscat jugant amb només tres defenses.

El Peralada, però, ha sabut gestionar el marcador. El porter Varo ha pujat a rematar un parell de córners i al minut 95, Tom Diawara l’ha tingut per empatar. Després de 5 minuts d’afegit, però, l’1 a 0 ha estat ja definitiu.

Diumenge vinent, el San Cristóbal buscarà els primers punts de la emporada davant la visita de la Rapitenca al municipal de Ca n’Anglada.