Esports

Reptes nous per a un San Cristóbal reforçat

El conjunt parroquial es posa en marxa en una nova temporada a una Tercera Divisió gens fàcil, on competirà amb diversos equips històrics amb urgències i d’altres molt reforçats

El San Cristóbal inicia una temporada més a la Tercera Divisió, categoria que va assolir la temporada 2017-2018. El conjunt que lidera des de la banqueta el tècnic Oliver Ballabriga l’afronta amb dotze nous jugadors, amb una bona combinació entre veterans i jugadors amb menys experiència. És una fórmula que, fins ara, ha funcionat en el si de l’equip parroquial, juntament amb la proposta de l’entrenador, que des que va aterrar al Municipal de Ca n’Anglada sempre ha anat millorant a cada temporada que ha anat passant. Competir cada jornada és sempre un dels reptes del tècnic de l’equip terrassenc, una filosofia que romandrà en el vestidor del San Cristóbal una campanya més.

L’any passat, el San Cristóbal encara va fer més història classificant-se per les eliminatòries per aconseguir l’ascens a la Segona Divisió de la RFEF. Aquesta pretemporada, en línies generals, ha estat immaculada i el paper dels de Ballabriga a la Copa de Catalunya Absoluta ha estat per emmarcar, eliminant a equips de superior categoria, consecutivament, com el Terrassa FC, l’AE Prat i el Barcelona Atlètic.

Ara arriba l’hora de la veritat i l’entrenador dels parroquials manifesta que “cada temporada és nova i és cert que cada any intentem fer les coses una mica millor, però si ens marquéssim el repte de millorar la passada, hauríem de ser campions i és un repte que no ens el podem marcar”. L’entrenador comenta que amb dotze incorporacions, gairebé és com una plantilla nova i l’objectiu serà “lluitar a una lliga molt competitiva, amb equips molt històrics i amb uns pressupostos molt més alts que el nostre. Nosaltres intentarem competir tots els partits, com hem fet sempre, i aconseguir la permanència com més aviat millor”.

Salt de qualitat

Respecte als jugadors que han arribat aquesta temporada, diu que”hem intentat jugadors que ens facin fer un salt de qualitat i estem molt contents amb els que han vingut i amb els que s’han quedat de la temporada passada” i afegeix que “el treball de la pretemporada ha estat molt bona i és un equip que no sé on arribarà, però avui en dia estem molt contents” amb la plantilla.

Sobre els rivals del grup, Ballabriga recorda que “és una lliga molt forta, amb equips favorits per la seva història, com Sant Andreu, L’Hospitalet o Europa”, però també destaca a altres que “s’han reforçat molt bé, com Vilafranca, Vilassar, FE Grama o Girona “B”. “Cada partit, si el vols guanyar, ho hauràs de fer tot perfecte”, diu.

El Peralada, el primer escull dels egarencs

El conjunt parroquial debutarà aquesta temporada lluny del Municipal de Ca n’Anglada. Concretament, els d’Oliver Ballabriga iniciaran la lliga visitant al Peralada, partit que es disputarà al camp de Vilatenim, a Figueres, demà, a partir de les 18 hores. El tècnic local, sobre aquest matx, va assenyalar que “esperem aquest partit amb ganes, però el Peralada sempre té bons equips i s’ha reforçat molt bé i serà molt complicat”.

To Top