Esports

El Barça traspassa el central Mika Mármol a l’Andorra

El FC Barcelona es queda amb la meitat dels drets del central terrassenc

Mika Mármol, amb la samarreta del Barça

El FC Barcelona ha anunciat aquest dimarts el traspàs del central egarenc del Barça Atlètic Mika Mármol al FC Andorra, que segueix reforçant-se per afrontar la temporada a la lliga de Segona Divisió.

El nou fitxatge de l’equip liderat als despatxos per Gerard Piqué arriba traspassat, però el club blaugrana es queda amb el 50% dels drets del central terrassenc de 21 anys. A més també es reserva una opció de compra. Els d’Eder Sarabia incorporen un jugador que compartirà posició amb Diego Alende, Adrià Vilanova i Álex Pastor.

Mika Mármol va arribar al futbol formatiu del Barça el 2006 per incorporar-se al prebenjamí. Com a benjamí se’n va anar al Jabac i posteriorment al Damm.

Va tornar al Barça com a juvenil el 2018 i el 2019 ja va debutar en el segon equip. En el curs passat, va ser un fix en les alineacions del filial i va acabar disputant 35 partits, 34 com a titular i va marcar un gol.

El 15 de maig del 2022 es va estrenar amb el primer equip a les ordres de Xavi Hernández contra el Getafe, substituint Alejandro Balde.

Els del Principat no paguen cap quantitat per fer-se amb els serveis de Mika Mármol, que signarà per les dues properes temporades. El debut amb els d’Eder Sarabia es podria produir diumenge contra el Granada.

To Top